iyi buda siyaset o zaman:
iki webmaster php ve asp uzerinde tartisiyor. birisi Php iyidir diyor, digeri asp, sonra ortalik karisiyor ve baskasi geliyor diyorki hayir html daha iyidir diyor.. Bu boyle uzar gider..
Desene bu forumda herkes siyaset yapiyor.. o zaman siyaset yasak degilmi.
Tamam şimdi avatarınıza Atatürk ve Türkbayrağı koymuşsunuz sizinle tartışmayayım.Birazdan vatan haini ilan edilebilirim
Yaşınız kaç bilmiyorum ama siyaseti ayırt edebilecek yaşta olduğunuzu düşünerek bunları yazıyorum.
Taraf gazatesi genel olarak hükümet olan parti tarafından desteklenen medayadaki tarzı bakımında sivribir gazete olarak tanımlanır.Bu gazete ile ilgili yazılarınız da ordu yıpratılması konusu örneğin iktidar partisi taraftarları o lafın ordudaki yolsuzlukları örtmek için kullanıldığını muhalefet ise yapılanların yolsuzluk adı altında ordunun yıpratılması olarak yorumluyor.
Siz bilerek mi bilmeyerek mi yaıyorsunuz bilmiyorum ama siyasetin en sert tartışmalarının merkezindeki tanımlamaları başka tanımlar içinde alıp foruma konu olarak sokuyorsunuz.Bu siyasettir.
Daha nasıl anlatayım size.Sizin siyaset tanımınız nasıldır bilemem ama tv de parti üyelerinin konuşmalarından ibaret sanıyorsunuz siyaseti sanırım.Sizin tanımınız MHP siyasi parti değil toplumsal hareket oluyor sanırım.Toplumsal duygulara hitap eden konularıo hemen siyaset tanımından çıkarıyorsunuz.