MeeRThus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fransız ilaç firması Sanofi-Aventis bu aşı sayesinde bu sene kár’ının 7,4 milyar avro olduğunu açıkladı.Sizce bu aşı ücretsiz yapılır mı ?
Cem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastalık zattürreye çevirip öldürüyormuş zaten benle niye iddalaşıyorsun anlayamadım sağlık bakanlığının yaptığı açıklama bu ?


60 lira olursa çoğu kişi yaptırmaz dedim fiyatını biliyorum demedim. Ücretsiz diyip kestirip atmakla olmuyor 60 liralık aşı bu sonuçta bir kaynak koyunda bizde görelim

o kadar para veriyoruz devlete.devlet parasını ödemiştir zaten.




http://www.trt.net.tr/haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=ca96f696-35f1-4599-9906-52cae1b7ad83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
9 Yaşından Küçüklere 2 Doz Aşı Yapılacak
6 ay-9 yaş arası bebek ve çocuklara aşı, iki doz halinde yetişkinlere ise tek doz uygulanacak. Aşı ücretsiz yapılacak.

http://www.ntvmsnbc.com.tr/id/24975574/ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 milyon kişiye ücretsiz domuz gribi aşısı
Sağlık Bakanlığı, birkaç ay içinde piyasaya çıkması beklenen domuz gribi aşısını, kronik hastalığı olanlar, 65 yaşın üzerindekiler, sağlık personeli ve önemli kamu hizmeti gören 10 milyon kişiye ücretsiz uygulamayı planlıyor.