Öncelikle hayırlı günler arkadaşlar.Konuyu açmamdaki amaç ne bir tartışma isteği nede ortamı germek.Benim tek merak ettiğim yerimde olsanız ne derdiniz, ne yapardınız..Bunun için bu konuyu açtım.Konuya geleyim.
Biliyorsunuz Fenerbahçe 10.haftada Galatasaray'ı 3-1 yenmişti.Buda Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 10.galibiyetiydi.Bununla alakalı sanırım Fenerbahçe 10 Bin adet tşort bastırmış.Bende bir blog açmıştım.O blogu r10 da benim blogum kısmında tanıtmıştım.Blogda İlk zamanlar bir tane yazı vardı.Tşort resmi ve haberi hakkında Hürriyetten alıntıydı.Konuyu açtığım gün 3 kişi - rep vermiş."Al sana blog.En son Türkiye kupasını ne zaman almıştınız.vs" gibi yazılar yazmışlar rep mesajlarınada.
İsterlerse -100 yada -1000 rep versinler önemli değil ama gidip adsense reklamlarına ard arda 14 kere tıklayıp hesabı banlatma isteği insani bir olaymıdır.Yerimde olsanız ne derdiniz ne yapardınız.Böyle insanlar olduğu sürece bizim milletcek birşeyleri başarmamız gerçekten zor.Spor bir eğlence,stres atma yöntemi.Yeri gelir Fenerbahçeliler Galatasaraylıları kızdırır.Yeri gelir tam tersi olur.Ama tutupta benim para kazancı elde ettiğim bir sistemi etkisiz hale getirmek ne kadar insani bir düşünce?
Şimdi bu konudada yine -rep verirler mesajlarada ağlama,bebelere balon gibi şeyler yazarlar.Ben orda konudada ben ne Galatasaraylıyım ne Fenerbahçeliyim demiştim.Fenerbahçe ile ilgili site yaptıysam daha öncede Galatasarayla ilgili bir sitem var ve halen aktif.Ben futbolu seviyorum ve tarafsız olarak takip ediyorum.Hangi takımı tutuyorsunuz diyebilirsiniz.Nickimden ve Sağ tarafta nereli olduğum yazıyor.Adanalıyım.Adanasporluyum.Başka takım tutmuyorum.
Ha bu arada beni dövmek istiyorsanız yada bana başka türlü zarar vermek istiyorsanız buyrun konuşalım adresimi vereyim.Delikanlı olan adam benim gibi çıkıp sorununu ortaya koyar.O adsense reklamlarına ben tıpkladım.Ben başkasının ekmeği ile oynayacak kadar ******** hasiyetsiz bir insanım diyebilecek kişi yada kişiler varsa aranızda delikanlı gibi söyler bende konuyu yetkililere bildiririm silinir.Söylemesede kendi bilir.Allah a havale ediyorum.
Geçersiz tıklamanın ispatı

Amacım Galatasaraylı arkadaşlara çamur atmak değil asla.Görün işte aramızda basit bir konudan bile düşman olabilecek insanlar var.