Sevgili Akay,
Öncelikle yardım ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Saydığınız maddeleri tek tek uygulayacağım tek sorun yaşayacağım konu div ve tablo ve tasarım konusunda .net te sorun yaşadığım için tablo kullanmak zorundayım tabi şimdilik ilerleyen dönemlerde kavradıkça zamanla div konusunda sorun yaşamam sanırım. .Net teki sitemap ı kullandım
http://www.guvenvip.com/Sitemap.aspx buradada ön izlemesi mevcut Gerçek domain bu olmayacak tabi bu demolarımı çalıştğım bir domain.
Şunu farkettim tabi önceden şunu söyleyeyim; bu sitede seo hakkında okuduklarımı uyguladım gerçekten verim aldım. Örneklersem; "Rent A Car" kelimesi için yaklaşık 4 ay uğraştım ama sonuç malüm 150 küsür sıralarda. Lakin buradaki verilen bilgileri bu halı yıkama sitesi için uyguladım ki daha dün demo olarak yayınladım vede google kayıtlarını sitemapıda ekleyerek bugünki sonuç gerçekten inanılır gibi değil, anında 131. sıraya geldi üstelik daha bitmedi title metatag ları bile vermeden. Sonuç olarak kendim için söylüyorum demekki doğru nesneyi doğru objeyi doğru yerlerde kullanmalıymışım.
Sevgili Akay, son olarak sizlere şunu sorayım, Css in SEO için önemi nedir özetle söyleyebilirmisiniz ve doğru title ile metatagı nasıl kullanabilirim
Yürektek teşekkürler
Saygılarımla.