Güzel kardeşim, fedakarlık diye bir olay vardır.

Ben hiç aşık olmadım, daha doğrusu virajdan döndüm, mesela biri vardı bana anne olamayacağını rahimde kis olduğunu söyledi, ben genede tamam evlenelim ben razıyım dedim. Ama onun içinde hep bir eksiklik olacaktı, aramızda zaten meafeler vardı, sonra yurtduışına tedaviye gitti felan, şimdi ne oldu bilmiyorum.

İşte burada benim yaptığım fedakarlık. Baba olmaktan vazgeçtim ama nasip değilmiş.

Senin konuna gelecek olursak, bu kızı internet ortamında tanımadınki internette arıyorsun. Çık dışıra kardeşim, ara bul. 3-5 gün ara bul söyleyeceğini söyle. Bulunmaz diye birşey değil, belki kütahyanın bir köyünde yaşıyor ve servisle gelip gidiyor.

Herşeyi düşün ona göre hareket et, lisedeki arkadaşların tanımıyormu sen git liseye, gerekirse önünde bekle girebiliyorsan içine gir. Tek tek gez sınıfları. İnsanın hayatı çok karmaşıktır aslında ama her sonuçta iki yol vardır, ya evet ya hayır, ya ölüm ya kalım. Buna göre düşün, ya bulacaksın ya bulamayacaksın. Sen önce kafana tam yerleştir. Ben ne yapmak istiyorum bulmak mı ? evet. O zaman bulacaksın. Sevmek mi istiyorsun ? evet. O zaman sonuna kadar git, bir hafta iki hafta zamanı düşünme olacakları düşünme sonunu hiç düşünme. Ayrıca konuyu açtığın günden beri takip ediyorum. Hep kendini küçümsüyorsun, tipimiz böyle felan diye, bırak kardeşim seni beğenen böyle beğensin.

Erkek adama çok yakışıklılık gerek değil, öz ve sağlamlık gerek, şeref gerek namus gerek. Bunlar olsun yeter gerisini düşünme.