Arkadaşlar merhaba, ev arkadaşım Umut'a geçenlerde bir program yazmaktan bahsetmiştim o da yazmış bir cok webmaster arkadaşın işine yarayacaktır. Zaten daha önceleri bu sitede 150liraya satanlar gördüm, bu tarz bi programı (: Program 2 işlevi var, ilk olarak sizin pagerank sorgulama sitelerine mahkum olmaksızın sitenizin adresini tekil yada toplu olarak sorgulamaya yarıyor ve bu işlemi cok hızlı gerçekleştiriyor verileri google dcleriden sağlıyor.

2. olarak da sizi alexada yükseltecek sistem mevcut site adresinizi yazıyorsunuz yine, go buton'una bastıgınızda yazıdıgınz siteye program defalarca giriyor yani cogul hitinizi arttırıyorsunuz. bu da alexada yükselmeniz için en güzel yöntemlerden birisi. kimse alexa bunu yemiyor felan demesin aman, denenmiştir 1 haftada 600k ya düştü sıfır site.

bu program basit olarak hazırlandı mesala sitedeki konuların tümünü teker teker dolaşacak şekilde özellik bunun yanında alexa değerlerinizi gün gün takip edecek sekilde grafiksel özellikler ne bileyim ilk aklıma gelenler bunlar bu tarz seyler güzel de bir arayüz ile yapılabilir mesala sitenizin baclinklerini sıralayacak sekilde gelecek alexa değerini hesaplayacak sekilde zeytech'in algoritmasını inceleyerek eklenebilir programa. yalnız tabi talep olursa tüm bunlar fiyat olarak da 20 liradan fazla olmaz. neyse asıl amac size faydalı olacak bir programa sahip olmanız özel bir şey isteyenler pm atabilir, programdaki adresi ekleyebilirler.

Görüşlerinizi bekliyorum, güle güle kullanın.

İNDİR