advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kufur ediyor olabılırsın gunluk hayatta sureklı ama bızler etmıyoruz ailemizin yanında ısyerınde sureklı kufurmu edıyorsun ? Adamlar resmen bır program yapıyor nasıl si**ik gsyi veyahut nasıl a.. k... dıyor bu ne terbıyesızlıktır ?Bunun aynısı ınanın ıkı gsli tv de fenerlıye soleseydı su anda Turkıye Calkalanıyor oluyordu !Sızın gunluk hayatlarınızda küfür olabılır sahsen ben kufurlu ortamlardan hep uzak dururum nedenı ise ;

Bugune kadar sustum ama yeter Oyle bır savunma sırf savunulucak bır sey kalmamıs kufuru savunuyor arkadaslarımız.Vallahi Helal olsun dıyorum baskada bırsey demıyorum...
Bu görüntüler FB TV'de yayınlanmadı ? Sokakta bir adam GS'ye küfür etse güler geçersiniz, TV'den edince olay oluyor. 2 adam gelmiş karşı karşıya konuşuyorlar TV'de yayınlanmayan görüntüler sizi ne ilgilendirir bazı arkadaşlar peki bu adam nasıl tarafsız haber yapacak diyor, o zaman iş başka arkadaşlık başka cümlesi size hiç uymuyor mantık olarak. Adamın kariyerine laf söylemeye kimsenin hakkı yok. Metin Bey'e gelirsek yaptıkları ortada, kendisi spor yazarı veya sporla ilgilenen biri zaten değil. Hadi onu da geçtim spor yorumcularının veya spor yazarlarının takım tutmadığına inanıyor musunuz ? Hadi bakalım o zaman onlarda tarafsız olamıyor. Yeri geliyor bende kendi takımıma küfür ediyorum, küfür sinirlenince ister istemez ağızdan çıkıyor. Ve hiçbir erkek 1 kere bile küfür etmeden maç bitirmez.