Arkadaslar bende cogu wordpressciler gibi All in SEO Pack eklentisini kullaniyorum. yanliz bbugunlerde eklentiler arasinda dolasirken bu Platinum SEO Pack gozume carpti. Birbirinden guzel ozellikleri var digerinde olmayan. Sizlerede yarari olabilcegini dusunup biraz anlatiyim dedim. Turkce oalrak bir kaynak bulamadim.
  • Platinum SEO Pack ile otomatik olarak kalici baglantilarinizi hit kaybetmeden ve pr kaybetmeden 301 yonlendirerek yapabilirsiniz.(ayri ayri eklentiler kurmaniza gerek yok)
  • Kategori sayfalari, asivler, tag sayfalari, yorum feeds, rss feeds, arama sayfalari, sub sayfalar yada anasayfa noindex ayarlarini yapabilme ozelligi.Bazilari All in Seo Pack'de yer almiyor.
  • Anasayfadaki site disi link cikislarina nofollow verebilme ozelligi.
  • All in SEO Pack'de bulunan diger ozellikler sayfa basligi, keyword girme vs. gibi ozlelliklerin hepsi bu eklentide mevcut.
  • All in Seo Pack eklentisi onceden kurulu olanlara, direk bir tiklama ile tum ayarlari Platinum seo pack'e ayarlama.

Wordpress 1.5 surumunden sonraki tum surumlerle uyumludur. Denemenizde fayda var. Pisman olmazsiniz. Ozellikle kalici baglantilarinizi otamatik olarak 301 yonlendirme kullanmasi buyuk bir arti.