"havale yapın ama domain adını yazmayın, maliye açısından" yazacak kadar anlaşılmaz ve komik. ...
mesajın aslı şudur:
"eft açıklamasına sadece isminizi ve nickinizi yazınız. domain adını yazmayınız"
herşeyin bir usulü vardır. hiç kimse sana para almadan domain göndermez. hele hele burada hiç göndermezler. hiç kimse şimdiye kadar bana itrade vermeden benden itrade istemedi (çünkü satışın kuralı budur). bu yüzden sıralamaya özen gösteriyorum. zekanın kıt olduğunu görüyorum. keşke hesabıma sadece 11 tl, lik EFT'ler gelse ancak maliye ile sorun yaşayacak kadar yüksek adsense, domain vb ödemeleri geliyor. bu işi hobi olarak yapıyorum ancak senin tipindeki insanlardan mümkün mertebe uzak duracağım bundan sonra.
sana uyarıda bulunmama rağmen açıklamada domain ismini yazman hele hele sana gönderdiğim
özel mesajı burada alenen açıklaman özellikle tüm işlemler bittikten sonra bunları yapman ne kadar büyük bir ahlak anlayışına ve cesarete sahip olduğunu göstermiştir.
hesabındaki paranın tutarını ve ticaret tecrübeni tahmin ederek benim bahsettiğim riskleri idrak edememeni anlıyorum. (burada şahsını aşağılayıcı bir ifade bulunmuyor. sadece neden sonuç ilişkisi kuruyorum)
biraz interneti araştırırsan eft açıklamalarının nelere yol açtığını görebilirsin.
keşke cevaben "kusura bakma açıklamaya bunları yazmadan sana para gönderemem" deseydin ben de senin okuduğunu anlamama konusundaki fikrimi beyan etmeseydim. ama bu böyle kusura bakma. ne zaman kuralları tutar gözetmeksizin uygularsan belki o zaman "şikayetim var" bölümünü o kadar az kullanırsın.
ödemeni yaptın. domaini aldın. işlem bittikten sonra sana susmak düşer.