Arkadaşlar konuyla ilgilenen herkese merhabalar..

Bu scriptle ilgili olarak yaklaşık 50 civarı mesaj aldım ve neredeyse bu 50 kişinin tamamı msn e ekledi beni. Güya alıcılar..

Kimisi gündüz msn açmaz gece açar kimisi tam tersi.Herkesin msn açma saati farklı ama adamlar istiyoki sabah 6 dada açsa msn ini beni orada online ve onu bekliyo görücek gecenin bilmem kaçında açsada msninde beni online görücek. İkinci bir konu daha bu scriptle alakalı kimseden bir kuruş almadım. Göndereyim diyenler oldu hayır şu eksiğini ( alışveriş bölümü) tamamlayayım kurulumunu size yapalım ödemeyide ondan sonra alırız dedim.Buna rağmen adamlar msn e geldiklerinde binbir soru soruyolar (sormak elbette haklarıdır ama alakasız ve işi sohbet boyutuna çeker tarzda olunca bu durum beni rahatsız ediyo). Cevap verse konuşma uzuyo çalışamıyosun. Vermesen "allahtan parayı göndermemişim baksana hiç cevap vermiyosun. Parayı almadığın halede cevap vermiyosun alsan demekki hiç konuşmayacaksın" vs.. tarzında cümleler

Arkadaşlar kimse ile msn de onun bu scriptle ilgili hayallerine veya beklentilerine dair sohbet etmek zorunda değilim. Günün 24 saati msn de olmak zorunda değilim iş haricinde bir hayat var nihayetinde ( uyumam, yemem, içmem vs..yaşamayı sürdürmek için yapmam gerekenler ).

Bir diğer konu ise scripte sabit bir fiyat vermişiz. Demişizki 500 tl. Kimi bu 500 etmez diyebilir. Kimide bu 500 e verilmez diyebilir. Herkesin kararına saygım var. Ama ben scripte 500 tl fiyatı belirledim. El emeğim var orada. Ortalıktaki dünya kadar açığı olan scriptleri editleyip satmıyorum. Oturup günlerce kod yazıyorum. Buna isteyen saygı duyar isteyen duymaz. Oda onların kararı. Ama allah aşkına bana " bu scripte 100 lira veririm, 75 şimdi versem diğer ayda 75 versem toplam 150 ye olurmu diye mesaj atmayın. yada bunları msn e keleyip yarım saat 45 dakika scriptle ilgili konuşup daha sonra söylemeyin. Ayıptır ya.

Scriptin özellikleri ve fiyatı yukarıda var. Yukarıdaki şartlar uyuyosa arkadaşlar mesaj atın. değilse lütfen çok rica ediyorum bana cinnet geçirten bu davranışları yapmayın.