Dostum bunun nedeni antisosyallik sosyal fobi biraz rahat ol relax ol bak 180 boy var yakışıklıyımda diyosun. Reel' den arkadaşlara sor beni haftada 2-3 tane sallarım nedeni rahat olmak, genel kültür, paylaşabilcek birşeyler, kendini hayattan soyutlamıycaksın, kızları kendinden kküçük gör burnu havada desinler bak nasıl koşarlar peşinden kendini biraz doldurmalısın bence etkileyici birşeyler farklı insanlarla tanış farklı hayatlar yaşa tek düze gidersen bu hayat çekilmez bu durumdan hiç yakınmadım öyle bir duruma düşmedim çünkü belki ortamımdan dolayıdır. Üniversite ortamlarına girmeye çalış orda tipe pek bakılmaz paran varsa kralsındır. Bak ben ünideyken her yerde canlı yapıyodum en yakışıklı olmasamda en gözde bendim paraya gerek yoktu pek ama bazılarıda parasını konuşturur onlarında işi iyidir aman evleneyim falan deme heleki ilk olacaksa sakın biraz yaşamalısın yoksa evlenince gözün dışardan hiç eksik olmaz bekarlık sultanlıktır. Bütün neden çekingenlik ve antisosyallik piskolaga git nasıl rahat olabilirim diye. Hepimiz yaşamışızdır hangi okulda okuyosun sana ne gibi olaylar ben senin yerınde olsam ne sanıon sen kendını veled der geçerdim içine cuk diye otururdu