Mstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni bakırköye yatıralım.

Gerçekten hastalığın çok ilerlemiş, başkalarınada bulaştırmaman için bakırköye yat bence.

Ne zaman biri beni sorsa sen zıplıyorsun, saçma konuşmalarını şikayet ediyorum hep banlanıyorsun..

Geçen seferde demiştim çekemiyorsun, zoruna gidiyor.

Artık senin bu yazdıkların herkese demode görünüyor çünki hep aynı yazıyı tekrarlayıp duruyorsun.

Yazık üzülüyorum senin için " ALLAH ıslah etsin. "

Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
öncelikle bana karşı üslubuna dikkat et. arkadaş senin siteyi sormuş, bende içinde benim şikayetiminde olduğu sitedeki şikayet konularını paylaştım. bunun sebebide yukarıda bazıları sitede şikayet konusu yok falan demişler. konuşmalarım saçmalığından değil, satış baltalama sebebiyle ban yemişti 2 defa. r10da hosting işi yapmadığım için çekemiyorsun gibi bir tabir kullanman, her zaman olduğu gibi konuları saptırmaya yönelik. birçok kez söyledim beni mağdur ettin, başka birinide mağdur ettirmemek, başkalarını uyarmak benim görevim. bu görevi elimden geldiğinde yerine getirmeye çalışacağım. saçma konular dediklerinde db hırsızlığı yaptığının kanıtı bile var, bir hırsızın Allah'tan kitaptan bahsetmesi hiç samimi değil...