gnydgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense'ın yaptığı, kesinlikle eleştirilmesi gereken bir konu. Mutlaka aramızdan "Beğenmiyorsan kullanma arkadaşım!" diyecek kişiler olacaktır; ancak durum pek de öyle değil.

Adsense, bu ay kendi kurallarını ihlal etti. Biz, Adsense'a güvenerek borç veriyoruz, borç alıyoruz, taksitli alışveriş yapıyoruz... Adsense, bunları düşünmeli. Ayın son haftası ödemenin işlemde olması gerekirken ay başında olduğumuz halde hala ödeme işlemde yazmıyor. Bu durum, kime neyin karşılığı?

Eğer, ödemede bir problem olacaksa önceden bize bildirselerdi ya bari. Ona göre önlemimizi alırdık. Şu an mağdur durumdayım şahsen. İnsanlardan borç almak zorunda kaldım. Aldığımız para da borçlara gidecek zaten, o nedenle bu ay karman çorman oldu.

Diyeceğim odur ki; Adsense, kural ihlali yapıyor; biz kullanıcılar ise mağdur oluyoruz.

Google'ın bu tip ayrıntılara dikkat etmesi, kullanıcılara hakkı olan parayı zamanında vermesi lazım.
Kesinlikle katılıyorum. Aslında ilk defa değil bu olay aslında 7-8 ay öncede ayın beşine sarkmıştı ödemeler. O günden beri hesabımı ayın beşine endeksliyorum. Umarım bizi yanıltmaz. Bizde güme gitmeyiz. (-: