ne zamandır paylaşmak istedim bugüne fırsat oldu. son zamanlarda çokça görüyorum hitim düştü şu oldu bu oldu vs vs vs. sebep olarak dalgalanma güncelleme hatta bayram bile sebep olarak gösteriliyor. öncelikle bayram günleri hit düşmesi gayet normaldir çünkü internet kullanıcısı bayram ziyaretleri vs sebebi ile azalmaktadır. peki diğer zamanlar neler oluyor bakalım. diyelimki video siteniz var hit aldıgınıza bile bence şükür edin peki neden ? her ne kadar sevmesemde bende artık facebook sayfasına girip cıkıyorum video izleme işimi oradan hallediyorum ki zaten hemen hemen hepimiz böyle yapıyoruz. buna çözüm olarak video sitelerinde ki videolarınıza site adresinizi yada logonuzu vs yani sitenizi hatırlatacak birsey ekleyebilirsiniz. izlenen video gibi video paylaşmak isteyen kişilerde sitenizi ziyaret edecektir. aslında tüm video sitelerinde face de paylaş eklentisi kaldırılsa dogal olarak face de video bulamayanlar video sitelerine yönelecektir. ki buna imkan göremiyorum ben. her neyse devam edelim. diyelim ki oyun siteniz var hitleriniz düştü ben bunu yi,ne büyük bir oranla facebook a baglıyorum ara sıra takip ediyorum ki günden güne face de oyun uygulamaları ve kullanıcıları hızla artıyor. sadece bu iki örnekle kısıtlamak da mümkün değil adu.t videolar bile facebook da paylaşılmada üst düzeyde yer alıyor ha yetkililer siliyor tabi ama onlar fark edene kadar binlerce milyonlarca kişi zaten izliyor. örnekler çogaltılabilir dikkatimi ceken baska bir nokta da paylasılan öge sitesi günden güne artıyor fıkralar, beyin jimnastikleri, videolar, haberler, vs vs vs... face in yaptıgı son yeniliklerden birisi de bir kaç ay oldu mail adresi yerine kullanıcı adı vermeye basladı. örnegin facebook.com/yerlidiziler sizde site acıyorsunuz yerlidiziler.com söleyin bakalım seo yarısmalarında bile alt sayfalarla katılımın kabul edilmeme sebebi hemenön plana cıkması değil midir ? uzun lafın kısası örnekler onlarca hatta binlerce cogaltılabilir facebook için. ancak buna tedbir olarak sitenizdeki paylasımların olabildigini copy*paste olmamasına özen göstermelisiniz ve paylasılanlarda mutlaka ama mutlaka sitenizin reklamını yerleştirin. evet face bu kadar hit kaybına neden olabilir ancak burayı bir ücretsiz reklam platformuna da dönüştürebilirsiniz. face de bir konunuzun 10 kişi tarafından paylasıldıgını ve en kötü ihtimalle 10 ar kişiden bir alt kişinin daha paylastıgını düşünürseniz en kötü ihtimalle 20 hit alırsınız. bunu 100lere ve 1000lere vurursanız çokd aha karlı cıkabilirsiniz. işin aslı özgün içerik.
saygılar