Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
öncelikle belirtmeliyimki ilk defa site satışı yapacağımdan bu konuda biraz tecrübesizim.arkadaşlar daha öncede buraya sitelerimin satışı için başlık açtım.ancak itrader puanımın düşük olması (bu kullanıcı adı arkadaşıma aittir) nedeniyle bir çok arkadaş bazıları haklı bazıları haksız eleştirilerde bulundular.hitlerim hakkında yazdılar,başka şeyler dediler.tabiki ben bunlara ne kadarda karşılık yazdıysam bir kere çamur atıldımı izi kalır.benim bu başlığı açmamdaki amaç ise itraderi yüksek bir arkadaşın bu konuda bana yardımcı olması.peki bana nasıl yardımcı olabilir;
-site raporlarımı kendisi kontrol ederek son halini buraya yazabilir.
-site reklam gelirlerimi kontrol ederek sitenin aylık kazancı hakkında aşağı yukarı bir rakam verebilir.
-sitelerimi kontrol ederek arama motorlarındaki yerini vs inceleyebilir,banı vs varsa görebilir.
vs vs vs yani bu işte bana yardımcı olacak arkadaşa ne yetkim varsa tümünü devrederek tüm bilgilerime ulaşması konusunda yardımcı olacağım.karşılığında nacizane satıştan %15 komisyon vermeyi düşünüyorum.bu konuda bana yardımcı olabilecek r10 da tanınan itaraderi yüksek arkadaşlar bana pm ile atabilirler.yoksa ben konu açtığımda değerinin 4/1 i fiyarına yok pahasına sitelerim satılacak.bunuda takdir edersinizki kimse istemez.askerliğim nedeniyle satış işini acilen yapmam gerektiği için lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsınlar.ne neden niçinlere zaman ayıracak vaktim yok,bana pm gönderen arkadaşlara her şeyi detaylıca açıklarım...