Kardes Yakisiklisin Allah icin

. Ama bu bir gercek ki, Kizlar tipe pek bakmiyor. Eger dilin varsa ve cok konusabiliyorsan cok büyük sansin vardir

kendimden bilirim

umarim istedigin gibi olur kardesim
Allah razı olsun hocam. İnşallah olur be hocam

dualarınızı eksik etmeyin
bize de nasip olur inşallah boştayız şu sıralar
Rabb'im herkese nasip eylesin. Aşk her ne kadar acı çektirse de insanın içini kıpırdatıyor insan olduğunun farkına vardırıyor. Umarım benimde sonum mutlu olur
Sen sigara içmeye devam et

,
Yeminle dostum bende nişana gittim gördüm birisini böyle kız gerçi bilecikte oturuyordu dörtyola gelmişlerdi bir göz göze geldik sonra kız gitti iş bitti

, başarılar kolay gelsin bence tanış
Sigara zaten tek dostum hayattaki. Hocam kız kütahyalı zaten aynı memleketliyiz
Arkadaşım umudunu asla kaybetme elbet sana ondan çağrı yada msj gelecek
Kaybetmemeye çalışıyorum ama korkuyorum be hocam ya gelmezse
hayırlı olsun :P Tanışabilir miyiz dedikten sonra kız seni azarlayıp aşağıda inebilirdi.Ama oda olumlu bakmış bence bekle eminim gelicektir
İnşallah dediğiniz gibi olur inşallah geri gelir
Sen onu gerçekten sevidiysen o senı arıyacaktır ama bir hevesse olmuyacaktır.Aramasa bile farklı bir ortamda karşı karşıya geleceksınız
Hocam 6 yıl sonra ben ilk defa böyle oldum. 6 yıl önce birisini deli gibi sevmiştim. Ondan sonra da kimi seviyorum desem hiç böyle bi hale gelmemiştim. En son 6 yıl önce gelmiştim. Şimdi ki durumum yine aynı 6 yıl öncesi gibi
Kızı sorup soruştursana belki bi tanıdığın tanıyordur sen ona ulaşmayı dene
Hocam heyecandan kıza tam soru soramadım ki. Sadece adını sorabildim tek bildiğim o