Emrearici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yapıyosun sen be? Sebep ne olursa olsun flood atmak yasak bilmiyormusun ? Hem en ufak tartışmayı burda mesaj kasarakmı tartışacaksın ? Oyun alanımı burası ? Tabiki msn yada p.m ile konuşcaksın tartışcaksın. Varsa halen bir sorunun ticarette git şikayetim var bölümüne konu aç. allah allah ya
Avukat mısın sen arkadaşım? Önce flood'un ne olduğunu öğren sonra gel bana birşeyler yaz (: ARtistliğin lüzumu yok.
Flood ardarda yazılan 2 mesajdan SONRAKİ mesajlara verilen addır. Daha flood ne demek onu bilmiyorsun...

victories adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 tl lik parfüm aldı, 1000 tl lik laf konuşuyor işte, buna satış yapan avon'da kabahat...
Aldığım parfümün fiyatı da, konuştuğum lafın kaç kuruşluk olduğu da seni bağlamaz. Durduğun yeri bil (: Sen bana laf yetiştirmeye çalışıyorsan, ben de verdiğim para karşılığında aldığım sözün tutulup tutulmadığına binaen istediğim şeyi yazarım. Ben 10 TL'lik parfüm alıp 1000TL'lik konuşuyorum ve sen gocunuyorsun. E sen birşey almadın benden ama boş boş konuşuyorsun burada. Ben gocunsam olmaz mı (:

SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi yazacaklarımı objektif olarak yazıyorum..Avon satmamla ya da başka herhangi bir durumla bağlantı kurulmamasını rica ediyorum.

Avon'dan siparişlerin geçikmesi olabiliyor o yüzden satıcı arkadaşa güvenilmesi gerekiyor.Araya bir de 1.5 günlük resmi tatil girince elinize ulaşması gecikebilir.
Tabi siz planlarınızı 1.5 günü hesaba katarak yapmadıysanız sizin için büyük sorunlar olabilir haklısınızdır..

AVON nickli arkadaşa da söyleyeceklerim var.Müşterilerinize veya potansiyel müşterilerinize gereken saygıyı göstereceksiniz.Azarlar gibi konuşmaya hakkınız yok.Gecikmeler olmuş olabilir ama bir bir isimlerini verip bu kişiler yüzünden gecikti demenizde hiç etik değil..Herkes hesabını kitabını yapıp size ödemesini yollayıp karşı ödemeli göndermeniz büyük hata bence bunun şöyle bir nedeni var yanlışım olabilir düzeltiniz lütfen varsa..
Söylediğinize göre 40 parfüm kargonuz var ve hepsini siz ödeyeceksiniz dolayısıyla 40 kargonun sisteme girilmesi 1 saatten fazla sürer ve sonrasında tutarı ödemeniz gerekir beklemek istemediğiniz için karşı ödemeli gönderim sonrasında geri ödeme yaparım diye mi düşündünüz acaba ?

Son söyleceklerimde bu konu altında sorunlarını yazanlara gider yapanlara..

Arkadaşlar ticaretin 1 numaralı kuralı verilen sözün tutulmasıdır.Bu yüzden ortada bir sorun varsa ( büyük ya da küçük farketmez ) dile getirilmesi normaldr.Ne olmuş yani 2 gün gecikmiş ya da kargo ücretleriniz ödenecek ne diye konuşuyorsunuz tabirleri ticaret ahlakıyla bağdaşmamaktadır..

Bu konu altında daha başka hiç bir şey yazmayacağım bu yazdıklarıma cevabı ya da itirazı olan varsa lütfen pm ile msn istesin oradan konuşalım..
Hocam ben gecikmeyle ilgili hiçbir şikayette bulunmadım. Parfümü sonradan alacağımı belirtmeme rağmen isim vermiş ona sinir oldum. Yoksa birşey yazmayacaktım burada. Ayrıca ödemeyi almasına rağmen, karşı tarafa haber vermeden alıcı ödemeli kargo göndermiş.

Herkes kafasına göre iş yapıyor, yakınıp şikayet edince de alıcı suçlu oluyor anlamadım ki ben bu işi... Sana olan mesajımda, sana karşı bir art niyetim yok yanlış anlamazsın umarım. Senin nezdinde birileri birşeyleri idrak etsin diye uğraşıyorum...