biraz daha önceki mesajlarıma bakarsan neden alıcı ödemeli gönderildi anlıyacaksın.
Alıntı
Söylediğinize göre 40 parfüm kargonuz var ve hepsini siz ödeyeceksiniz dolayısıyla 40 kargonun sisteme girilmesi 1 saatten fazla sürer ve sonrasında tutarı ödemeniz gerekir beklemek istemediğiniz için karşı ödemeli gönderim sonrasında geri ödeme yaparım diye mi düşündünüz acaba ?
bunda benim önceki mesajım;
Alıntı
Bakın alışveriş yapan tüm arkadaşlara sesleniyorum kargoyu kardeşim çıkardı anlaşması vardı çünkü.Fakat para veremediğim için oda alıcı ödemeli yapmak zorunda kaldı.Bende zaten sincandaydım.Talimat verdim ahmetcana.Ve akşam ürünler çıkınca bende girdim herkese kargo kodlarını söyledim ve kargo ücretlerini ödeyeceğimi söyledim.
okumadan yorum yapmanız hiçte iyi bişey değil.Ben gereken cevabımı söyledim.Hatamı aramak için bu iyi bir fırsat olmadı.Sizde avon satıcısınız bende ticari rekabet tabiki var.Ama okursanız önceki mesajları anlarsınız.Ayrıca bu küçük sorundan dolayı konuya cevap yazdım eğer sizin için bir sorunsa yada adres değişikliği varsa hemen söyleyiniz düzeltiyim diye.Yani değişen hiçbirşey olmayacak.Sadece bu küçük bir şeyi büyük gibi gösterek burda show yapma çabası içinde olanlar var.Msn adreslerim tüm müşterilerimde var.Bana önce ulaşmak yerine konuya direk bilip bilmeden girişler yapıyorlar.Önce ulaş pm yada msn ile sorunu halledelim halletmediysem yada başımdan attıysam o zaman buyrun konuya cevap atın - trader kullanın ve şikayet konusu açın.