TOKAsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca bu konunun yeri burası değil az öncede belirttiğim gibi insanların burada bir firma hakkında görüşlerini paylaşmaları için açılmıştır bu konu.

Umarım bir gün eleştirilere veya övgülere açık olabilecek kadar büyük bir firma olmayı başarırsınız.
Firmaların siz gibi haksız müşterilere cevap vermesini nasıl yadırgarsınız doğrusu merak ediyorum. Hala karalama ve hakaret boyutunda laflar ediyorsunuz. Size sadece söyleyebileceğim siz gibi mantıkla düşünen müşteride vardır. Ancak ticari ahlak sahibi müşterilerimizi her zaman kırmamak ve kaybetmemek için elimizden geleni yaparız. Ancak siz gibi müşterilere ağzımızla kuş tutsakta yaranamayız. Biz siz gibilerin karalamalarına göz yummayız ve hangi konu başlığı altında olsada kendimizi savunarak haklılığımızı tüm internet camiasında savunuruz. Eğer yasal bir işlem varsa oradada savunuruz. Lütfen sadece karalama yapmayarak size belirttiğim ticari ahlakı düşünerek cevap vermenizi tavsiye ediyorum...

Belliki karalama yapmak için hırs edinmişsiniz. Ve her sözünüze verecek cevabımız olduğunu bilerek burası bunun yeri değil demek düşüyor size.

Şuradanda bellidirki siz direk firmamız adına kötüsünüz tavuk görüyorsunuz laflarıyla karalama yaparken biz şahsınıza münhasır hiçbir hakaret vari söz sarfetmemekte ve saygımızı korumaktayız. Buda sizin ne kadar iyi bir müşteri ve bizim nasıl bir firma olduğumuzu belirtmektedir.

Sonuç olarak biz halen müşteri memnuniyetini öncelikli ilke edimiş ticari misyonumuzu burada da belirterek devam ettirmekteyiz. Tabiki Host Firması işleten diğer arkadaşlarda bilir ,bazı memnun edilemeyecek sadece kendini düşünen ve hiç bir zaman dikkatli alışveriş yapmayan müşterilerde olabilir. Bu müşterilerimizide kırmamak için elimizden geleni yapmaktayız. Ancak yapılamayacak şeylerinde olduğu apaçık ortadadır.

Sevgili Tokasoft Size ticari hayatınızda başarılar ve dikkatli alışverişler diliyorum.