AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak y4z4rcizer bu konuda hep seninle atışmaktan bıkt

ım msn açmıyorsunz engellemişsinz dedin 2 dakka sonra kendiniz gördünz msnde olduğumu.Ben hala msndeyim ve msnden bana yazma gibi bi lüksünüz yok ve olmayacaktır.Şu konuda tek gereksiz mesaj atan sizsin.Hala diyorum bu konu sizin yüzününden gereksiz uzayıp gider.Burdaki hala herkese diyorum ürünler yarın elinizde.Ve haftasonuna pazartesidemi giriyor y4z4rcizer ?Bakın alışveriş yapan tüm arkadaşlara sesleniyorum kargoyu kardeşim çıkardı anlaşması vardı çünkü.Fakat para veremediğim için oda alıcı ödemeli yapmak zorunda kaldı.Bende zaten sincandaydım.Talimat verdim ahmetcana.Ve akşam ürünler çıkınca bende girdim herkese kargo kodlarını söyledim ve kargo ücretlerini ödeyeceğimi söyledim.2 tane sorun çıkardı en fazla?Birisi siz kargonun nereye çıkmasını istiyorsanız mesela şu an istanbulda oturuyorsunz ama 1 günlük iş için bursaya gittinz.sizde bugün gelicekse bursa'ya gelsin dednz.bende tamam aldım adresinizi gecikme oldu.Kargo bursa'ya doğru yola çıktı.Ama siz istanbul'a geri döndünüz bile.Siz bana sadece ulaşın.Ben hemen o kargoyu nerdeyseniz ayağınıza kadar ulaştırırm ürünü.2. ise mesela ürünü hediye aldınız yada ben evde olmayacağım ürünü ailemden birisi alcak parası olmadığı için kargo ücretinide ödedim.Neden şimdi alıcı ödemeli?Bana yine bir şey dersiniz.Ben hemen arayp talimat veririm kargo ücreti alınmayacaktır diye.Bu yüzden herkes bilgilenmesi amacıyla buraya yazdım kargo alıcı ödemeli yapıldı diye.Ve sizi çok iyide anlıyorum.Msn'den ulaşmak yerine show amaçlı yazmanın anlamı yok.Halada söylüyorum sorunların düzeltilmesi için bana ulaşınız ve anında çözebileyim.Eğerki başımdan sağıyorsam veya yapmıyorsam şikayet konunuzuda açın -traderde verin en doğal hakkınız.
Atışmak insanlar için hoş olmayan bir tabir olduğundan; ben kimseyle atışmam... Olayın uzamasını istemiyordunuz da bana şunu söyler misin? "Ben zaten adres bilgilerimi sonra verecektim. Ne diye benim adımı yazıp adres istemişsin görmeyeceğim bir konuda?."

Ayrıca msn'den engelleme lafını kinaye olarak söylediğimi en başta belirtmiştim. Burada siyaset yapmanın lüzumu yok. Beni engellemeniz için sebep de yok zaten. Buradan çok güzel yazıyorsunuz (: Bana cevap veriyormuşsunuz da burada şov için mesaj yazıyorum numarası yapmayın. İsterseniz cevap almadığım özel mesajları buraya yazayım. Siz de vermediğiniz cevapları yayınlayın. Msn'dekileri yazmayı çok isterdim aslında (: Ama Bolu'da genelde cafeden girince konuşma kayıtları da maalesef olmuyor...

HEpsini geçtim! Siz bana demiyorsunuz ki "bilgisayarda birtek ben oturmuyorum. Kardeşim de oluyor. Pencereyi kapamıştır yanlışlıkla." ya da "dikkatsiz bi anıma gelmiştir, meşgulümdür cevap verememişimdir." Sizin yaptığınız ispatlayamayacağım kabil olduğundan, msn'den ne diye cevap vermeyeyim ki diyorsunuz. YAhu ben nereden bileyim! Neden cevap vermediğinizi siz bilmiyorsunuz da ben mi bileceğim (: