https://www.r10.net/1059694403-post61.html

kargolar bu kişilerin adreslerini alana kadar gecikti birazda kargoyla anlaşamamız.Yani sen ve 5-6 kişinin adresini alana kadar 2 gün geçti.Araya resmi tatil ve kargolar 1 gün gecikti.Ayrıca avonda 2 gün geç gönderince aksamalar oldu. 22 kişiye gönderik 2 kişi duruyor hala.Sizden önce 3 haftadır bekleyen kişilerde vardı.Ama sağolsunlar anlayışlı insanlardı.Daha önceki alışverişimiz telefonumu satmıştım size öyle gerçekleşti.Telefon zamanında yollandı haksızmıyım? ödeme kısmında sorun yaşadık.Siz hep geciktirdinz benim bi suçum yoktu.Zamanında adres bilgilerinizi verseydiniz.Emin olun çarşamba günü elinizde olcaktı.Bizde ona göre kargolarla anlaşacaktık.Herneyse hatam varsa ö.diliyorum.Bana göre geç olsun güç olsun ama güzel olsun herkes memnun kalsın.Buraya yazmak yerine bana ulaşabilirdinz.Derdinizki ürün niye alıcı ödemeli yaptınız? hediyemiydi birisine? benim hemen bir telefonuma o üründen para alınmazdı.Dün yine sipariş eden bi arkadaşımız adresin değiştiğini niye oraya gönderdiğini söylediğini yazdı.Bende ona telefonla nerdeyseniz oraya gönderebilceğimi söyledim.Ve anlaştık oda sevindi bende.Msnmde varsınız.bana ulaşmaka yerine burda show yapmanın anlamı yok.Msn'dende anlaşamıyorsak isterseniz şikayet konu açın.