Devlet ağzıyla konuşma benimle iki taraftanda değilim
Pkk yi anladık o terör örgütü yakıp yıkıyor!
ya devlet ? sen buraya gelen polisin askerin ne yaptığını biliyormusun ? asker karılarının bizzat yaptığı aşıların kısırlık aşısı çıktığını biliyormusun ? Suçsuz zavallı 4 yaşında ki çocukları öldüren polisleri biliyormusun ? Doğubayazıt'ı Cizre'yi nasıl yağmaladıklarını biliyormusun. boş boş konuşma senin devlet dediğin kurumlar bizim buraya devlet değil gaspçı olarak geliyorlar milletin namusuna göz dikip kadınlara tecavüze yeltenen adamlar hayatını da güvenliğini de alsın gitsin istemiyorum. işiniz gücünüz boş boş konuşmak biraz araştırın medyanın dediğine saplanmayın çıkarın at gözlüklerini...
Senin ve senin gibilerin önderimiz dediğiniz herif öldürmedi mi kundaktaki çocuğu?
Gencecik kızları özgürlük diye dağa götürüp yıllarca tecavüz etmedimi?
Bırakın bu işleri bu ülke sizsizde olur ama bu ülke olmazsa siz hiçbirşey değilsiniz bunu bil.Pkk ile barışmış istemiyorum ben barış falan gelip biri bana pkk yı savunsun yemin eidyorum konak meydanında meydan dayağı atarım o ip.eye.Pkk diyenleri aslında hakettikleri gibi köpek zehiri ile öldürmek lazım nasılsa köpekten pek bir farkınız yok.