Zyxel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmayın beyler... Her Allah'ın günü bu tarz küfürleri kullanıyoruz. Bu ikiyüzlülükten nefret ediyorum. Kahvede maç izlerken bin tane küfür eder, internetin başına geçip edebiyat yaparsınız. Yapmayın Allah aşkına, yurdum insanı profili bu işte. Yaptıklarını tasvip etmiyorum ama normal karşılıyorum. İstediği kadar sanatçı olsunlar, onlar da insanlar..
Bu gibi insanlar FB Tv de program yapıyor ve herhangi bir takıma istediği küfürü ediyor sende bunu gunluk hayatta kullanıyoruz dıyorsun tamam ıstedıgın yerde kullan ama bunlar 70 Mılyonun onunde soylencek seyler degıl bırde keselım fılan dıyorlar terbıyesız utanmaz ınsanlar...

Aynı sey GS Tv Fenerbahceye soylense Siz ne yapardınız soruyorum ?

Birde guya bunlar bırı sanatcı dıgerıde 5-6 tane ıste bırden ordan oraya atlıyan bırı en son Hurriyette calısıyordu ve bu adamın artık tarafsız yorumlarını gönül rahatlığıyla okursunuz..

Bu işin arkadası kesılmez galatasaray bu goruntulere dayanarak dava acabılır ve acmalıdırda zaten.Kımse bole belden asagı kufurlerle bır takımın ısmını aynı cumlede kullanamaz...

Metin özülküyüde düzgün ve saygılı bir insan olarak bilirdim ama kalıbının adamı değilmiş yazıklar olsun