Öncelikle Selamun Aleyküm.
Arkadaşlar bugün Apartmandan bir komşunun oğlunun düğünü vardı. Normalde düğünlere gitmeyi hiç sevmem bu zamana kadar da çok yakın akrabalar haricinde gittiğim düğünler sayılıdır. Neyse bugünde gitmiyordum ama ne olduysa birden içimden geldi ve gitmek istediğimi söyledim. Ailemle birlikte düğün salonuna vardık. Annem arkadaşları ile bir masada oturdu bizde babam falan babamın arkadaşları ile birlikte başka bir masaya oturduk. Daha sonra yan masamıza bir aile geldi. Bir kız vardı kızı görür görmez gözlerim takıldı kaldı. Çünkü bilmiyorum belki bazılarına göre güzel gelmeyebilir ama o bana göre bir prensesti. Neyse pek ilgilenmedim biz gibi adama kim baksın dedim kafamı çevirdim. Daha sonra sigara içmek için salonun dışına çıktım o sırada hemen bu kızda arkamdan geldi. Ama ben yine bana bakmaz düşüncesi ile pek bakmadım. Bir ara kıza baktım ve o an göz göze geldik. Adeta içimin yağları eridi. Sonra sigaram bitti ve içeri girdim. Daha sonra kızda geldi. Aradan yine 15-20 dk geçti kız yine dışarı çıktı. Bu kez bende çıktım ve yine kapının önünde sigara içiyordum. Kız merdivenlerden yukarı doğru geliyordu göz göze geldik ve hiç gözlerimi kaçırmadan kıza baktım oda bakıyordu. Tam yanımdan geçti gidiyordu ki hayatım boyunca hiç yapmadığım birşey yaparak kızın arkasından "TANIŞABİLİRMİYİZ" Diye seslendim. Kızda hemen merdivenden dönerek tabi ki dedi ben elimdeki sigarayı attım aşşağı doğru indim orası kalabalık diye. Kızda geldi işte adımı söyledim okuyomusun dedi evet dedim okulumu söyledim. Ortalık kalabalık diye lafı fazla uzatmayayım diye hemen konuya girdim telefon numaranı alabilirmiyim dedim. Kız telefon annemde şuan dedi. Bende cebimden bir kağıt çıkarttım ve numaramı yazarak kıza verdim ve Eğer istersen bana bu numaradan ulaşabilirsin dedim ve orada ayrıldık. Bu olay saat 20:00 civarlarında gerçekleşti ve maalesef şuanda hala kızdan ne bir msj nede bir çağrı gelmiş değil Arkadaşlar sizce bu işin akibeti ne olur? Sonunda ne olur? Mesaj atar mı bu kız bana Feci şekilde tutuldum galiba ben bu kızın gözlerine. Hayatımda ilk defa bir kıza açıldım tanışabilirmiyiz dedim. Daha öncede forumda 1-2 konum oldu açılamadığıma dair. Ama bugün ne olduysa birden o söz ağzımdan çıktı. Kafayı yiyeceğim arkadaşlar olur mu sizce bu iş

Sıkılmadan Okuyup,Anlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Buda tipimiz : https://www.r10.net/1059708387-post2134.html

http://www.youtube.com/watch?v=6165b...eature=related