31-10-2009 tarihi itibari ile Turka Life scriptini satışa sunmuştum. Fakat çeşitli nedenlerden dolayı sadece bir kişiye satışı gerçekleştirmiştim ve o kişi ilede gerek benden kaynaklanan gerekse satış yaptığımız arkadaştan kaynaklanan eksikliklerden dolayı satışı iptal ederek ücretini kendisine iade etmiştim.
Tasarımsal olarak ciddi bir değişiklik yaparak portal scriptini tekrar satışa sunmuş bulunuyorum. Ara sayfalardaki bazı sayfaların tasarımının değiştirilmesi halen bitmedi fakat 1-2 güne kadar tasarım değişikliği eksik olan sayfalarıda güncellemiş olurum. Ayrıca alacak olan arkadaşların tüm değişiklikleri tamamlamam için bana birkaç gün süre tanıması gerekir.
Script piyasada hiçkimsede bulunmamaktadır ve tamamen tarafımdan kodlanmıştır. Yani scripte talip olan arkadaşlar piyasaki hazır yazılımların (joomla vs..) editlenmiş hali olan scritplerle kıyaslamasınlar.
Evet arkadaşlar Genel Portal mahiyetindeki Turka Life Portalını satışa sunmuş bulunuyorum.
Demo :
Turka Life - Turka Life - Magazin, Kadın, Erkek, Blog, Aşk, Sohbet, Oyun, Sağlık ve hayata dair herşey
Portal Full Dinamik olup mynet ten esinlenerek yazılmıştır. Tabiki bir mynet gibi demiyorum şimdi bu sözümden sonra birkaç akıllı bunun neresi mynet der kesin. O yüzden peşin peşin söylemiş olayım.
SEO uyumlu olarak C# ASP.NET 3.5 ile yazılmıştır ve veri tabanı olarak MSSQL kullanılmıştır.
İçerik olarak :
Üyelik sistemi
Üyeler arası mesajlaşma
Üyelerin aşağıda yazdığım tü bölümlere admin onayı ile içerik ekleyip yorum yapabilmeleri
Puanlama sistemleri
Detaylı üye profil sayfaları
Blog
Haber
Tartışı-Yorum ( Forum Tarzında üyelerin konu açıp açılan konulara yorum yapabilecekleri bölüm )
Bit Pazarı ( Üyelerin ilan bırakabilecekleri alan )
Sınırsız sayıda açılabilecek Ana kategoriler ve bunların alt kategorileri ( demo adreste sağda bulunan GÜNCEL, KADIN, SİNEMA, EĞLENCE vb.. gibi.
Her kategoriye ait sınırsız başlıkta yazı ekleyebilme
Galeri
Vide
Oyun
Edebiyat
Şiir
Hikaye
Makale
Antooji
Kitap Önerisi bölümü
vs...
Yönetim Panel Görüntüsü için tıklayınız ...!
Scripti incelediğinizde burada sayamadığım diğer bölümleride farkedeceksinizdir zaten.
Scriptin mareze düşmemesi açısından kodlar scripti alacak kişilere verilmeyecektir ki zaten burada scripti tek domainlik satıldığından kodlarının verilmemesi anlayışla karşılanacaktır sanırım.
İstenilen fiyat : 600 TL dir.
Bazı arkadaşlar bu çok vs.. demesinler lütfen. Script piyasaki açığı olan scriptlerin editlenmiş hali değil. tamamen sıfırdan kodlanmıştır. Ciddi bir zaman ve emek harcanmıştır.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.