chapter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba co-location fiyatları hakkında sizinle görüşmek için telefon numaralarınızı arıyorum fakat ne açan var nede gönderdiğimiz maillere geri dönüş yapan.

Sizde belki sorun vardır diye datacenter ile iletişime geçelim dedik keza aynı olay oradada yaşanıyor sitelerinde belirttikleri telefon numaralarını aradığımızda telefona bakan kişi/kişiler yok. Aynı şekilde gönderdiğimiz mail'e de henüz yanıt alamadık.

şu ibarenizde şuan için ne size nede datacenter a ulaşamadığım için benim gözümde (-) olarak gözükmekte. Bunlar sizi veya çalıştığınız kurumları karalamak için yazılmamıştır. Sizlere ulaşmaya çalışmama rağmen ulaşamadığımı sizlere iletebilmek için yazılmıştır.
Merhaba,

Telefon Dsl tarafındaki santralde sorun vardı. Sağolsun Türk Telekom anca halledebildi. Datacenter içerisinde yoğun bir çalışma mevcut olduğundan dolayı 2 günde bir az da olsa dinlenmeye vakit bulabiliyoruz. Tarafımıza gelen tüm maillere cevap verilmektedir.

P.M ile iletebilirdiniz. O şekilde iletmiş olsaydınız bile dsl erişimim gelince görecektim konudaki gördüğüm gibi.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ziyaretimize gelmek isterseniz randevu alarak ne zaman isterseniz gelebilirsiniz.