yaklaşık 1 yıldır wp ile haşir neşirim. artık bu hzimeti ücretli olarak profosyonel manada yapmak istiyorum. öncelikle yapacaklarımdan bahsedeyim.

1 - wp kurulumu
2 - sitenize uygun tema seçimi
3 - temanın %90 türkçeleştirilmesi ve kullanım kolaylığı sağlanması
4 - Permalinklerin en iyi şekilde seçilip ayarlanması
5 - akismet eklentisinin ayarlanması ( spamlardan sitenizi uzak tutmak için)
6 - xml sitemap kurulumu sitenize uygun title seçimi ve diğer seo ayarları
7 - header dosyasında wp sürümünüzün gözükmemesi için gereken değişiklikler ( böylece ziyaretçiler hangi sürümü kullandığınızı göremez böylesi daha güvenlidir)
8 - gerekli görülen diğer eklentilerin kurulumu ( kullandığınız reklam tipine göre yararlı ve işinizi kolaylaştıran eklentilerin seçimi,videolarınızı daha rahat eklemeniz, Sociable; face de vi diğer paylaşım sitelerinde paylaşma eklentisi vs.)
9 - uygun görülen kategorilerinizin ayarlanması ve sitenize istediğiniz içerikte 1000 adet konu açılımı yani kategorilerinizin doldurulması
10 - eklemek istediğiniz birtakım işlemler

edit: referanslar
www.bolumizle.tk
www.tireboluforum.com
www.taraftarim.com
www.sohbetteyim.net
bu kısımda listelemeye devam edeceğim.

tüm bunlara rağmen halen aklınızda kalanlar varsa iletişim : pm
iş gün içinde teslim edilir. ödeme trader durumuna göre iş başında yada iş sonunda alınır. tüm bu işlemler için talep ettiğim ücret 25 tl. 1k postun 20-30 tl oldugunu düşünürseniz zaten hemen hemen site kurulumu ve ayarlarınız bedavaya gelmiş olacaktır. postları istemezseniz ücret 10 tl dir. ödeme şekli
garanti,ziraat,vakıfbank havale yada eft şeklindedir.
iş bitiminde halen yaptıklarımdan memnun kalmazsanız da iyi günler deyip yoluma devam ediyorum. bir ücret talep etmiyorum.