ShenShakRock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yani o arabadan sağlam inince insanların sana bakışlarını fark edince utanmayacakmısın? dicem millet neler yapıyor utanmıyorda ben mi utanacağım diceksin
Konunun dışına çıkmak istemiyorum fakat saçmaladığınızın farkındasınızdır umarım. Ben ticaretten bahsediyorum, ahlak ve etiklik değil konu. Ayrıca engelli aracından indiğim için ben utanacağım fakat devlet yöneticilerim 10.000 liralık arabayı bana 25.000'e sattığı için utanmasınlar. Hakikaten sadece yazmak için yazdığınız aşikar.

Ayrıca, benim vereceğim tepkiyi nereden biliyorsun ki, "dicem" dedikten sonra benim yanıtımı kendi kendine vermenin peşindesin ? Tanışıyor muyuz ? Var mı daha önce bi' diyaloğumuz ? Sen mi ahlak dersi verecek, eğiteceksin beni ? İlk olarak sen konu içerisinde yapılan önerilere saygı duymayı öğren ki ardından kişilerin senin söylediklerine verecekleri bi' cevap olduğunuda algılayabilesin. Ben şöyle diyeceğim, sen böyle diyeceksin.. Oldu, tabi canım 40 yıllık ahbabımsın sen ve benim vereceğim tepkiyi biliyorsun.. (:

Konu sahibi arkadaşım, konunu böldüğüm için üzgünüm fakat r10'da sanırım fikir beyanında bulunmakta birilerine dokunuyor artık.