dogubex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zalime Verilecek en büyük ceza Adalettir.

Hz.Muhammed'e ne işkenceler yapıldı hiç mi bilmiyorsunuz ama o birgün kimseye işkence yapmadı. Siz bunları söyleyerek vur kır öldürün diyerek ne fark bıraktınız ki aranızda ?

Kürt veya Türk iki taraf da ne olursa olsun bunları yapan ve tasnif edenlerin insanlığından şüphe duyuyorum içiniz kararmış kalbiniz kör olmuş. Yok yediği ekmeğe yok şu yok bu kendi kendinize fetva yazıyorsunuz hiç bir şekilde kabul edilemez bunlar Uygurlara yapılanları gördüğümde de aynı şeyleri söyledim o polise yapılanları gördüğümde de aynı şeyleri söyledim bu videoyu gördüğüm zamanda aynı şeyleri söyleyeceğim Ben İnsanım Ne Mutlu İnsan Olabilene bir daha da yazmayacağım istediğiniz kadar - rep leyin
Bunları yapanın ve tasvif edenin insanlığından şüphe duyarmışta, içimiz kararmışta.
Sen kimsin ki insanların Müslümanlığını, insanlığını ölçüyorsun?
Böyle bir konu da bunları yapman düşüncelerini açıkca belli ediyor zaten.
Bu vatan için, bayrak için insanlar canını, kolunu, bacağını, gözünü, evladını verecek ve şerefsizler bez parçalarını bayrak diye açacaklar, her türlü hainliği yapacaklar, bebek katillerini önder olarak görecekler ve biz de bunlardan bir kaçının dayak yemesine üzüleceğiz ha?
Yapma yahu. Sen ne kadar da genişsin böyle.
Biri evine girip yakınlarına gözünün önünde tecavüz etse ellemezsin, Allaha havale ediyorum, cezasını adalet versin, insanlık ben de kalsın dersin heralde?
Buradan bakınca öyle görünüyorsun.