Bizim bağlantımız 8mbit olsada verilerini kullandığımız sitelerin sunucu hızı bağlantı hızları da etkili oluyor diye biliyorum.. Benimde 8mbit ama microsoft dan güncelleme indirirken 800kb/sn, başka bir siteden veri indirirken 200kb/sn...Karşı siteninde en az 10Mbit çıkışı olacak ki biz maksimum faydalanabilelim.. Sanırım böylede bir altyapı sorunumuz var..

Ttnet tarife değişikliği konusuna gelince, umarım siz haklısınızdır ve bu işlemler düzeltilir.. Bende bir bankanın bir uygulaması(hayat sigortası idi galiba) konusunda genel bir şikayet de bulundum. Kime tabiki anca banka yetkililerine.. Aynen şunu söyledim, "Ben ve benim gibi insanlar int. şubesi kullanarak hesaplarındaki hareketlerini inceleyebiliyorlar, herhangi bir problemde sorunun üzerine gidiyorlar, ama köydeki çiftci veya daha bu tür şeylerle alakası olmayan ama hesabı olan veya ufak çaplı da olsa bir kredi kartı bulunan, kullanmasa da yıllık üyelik aidatlarını ödemek zorunda kalan, hayat sigortası yapıldığında bunu asla farkedemeyecek insanlarımız da var, Onların hakkını onlardan habersiz gasp etmiş olmuyormusunuz"... Bu konuyu gereken kişilere ileticem dediler, hala iletecekler...Çünkü bu tür durumlarda mutlaka şikayet edene geri dönüş yapıyorlar..Bana hala geri dönmediler.. Ben sorunumu hallettim ama bir sürü insan bunun farkında bile değil..

Bir işyerinden eleman çıkartılıyor yasal hakları olan tazminatları 6 taksitte ödeniyor ve işsizlik sigortasından yararlanmaları için gereken evrak birilerinin sesi çok çıkınca veriliyor. Öyle bir hale gelmiş ki artık bu ülke, ayakta soyuyorlar, hakkımızı gasp ediyorlar, ses çıkartmaya kalkınca tepenize çıkıyorlar.. Ne denetleyen var, ne kanunu-kuralı takan.. Ve yavaş yavaş kanunları arkasına alıp bizi ya da kendini savunacak insan..

Gidiyoruz bir yerlere ama bakalım bu işlerin sonu ne olacak.. Acaba bizlere doğduktan sonra özel bir aşı felan mı yapılıyor da ses çıkartmıyor kabulleniyoruz çoğu haksızlıkları.. Aman yanlış anlaşılmasın da yazdıklarım, kimseyi isyan etmeye felan davet etmiyorum..

Yerimidir bilmem ama yazasım geldi...