RuhSaticisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi o zaman sen düşmanını sev, çünkü kusurlarını bir tek onlar yüzüne söylerler Konumu mesajımı takip etmene gerek yok haklının her zaman yanında olurum haksızlık yapanında karşısında. Kime fatura kesitin sen Allah aşkına her mesajında saçmalıyorsun. Diyorsun sen niye lisans aldın benden ozaman? Eee hani benim faturam o zaman. Bana lisans satmadıysan niye sattım diyorsun. Çelişkili mesajların var. Az delikanlı ol be! Sen lisans sattıgın adamın hangisine fatura verdin yahu! Cahil adam. Sen kimsinki Jelsoftun şirketinimi satın aldın da fatura düzenleyeceksin. Adam gibi extre koyacaksın. Millette bakacak bi sorun cıksa bile extre ile sana ulaşacaklar gerçek kişinin bilgileri ile yani herşey olabilir sana güven sağla dedikse bu suçmu. Yada şöyle diyeyim güven sağlamak bukadar mı zor. Nereden bilsin senin illega-l yolla lisans almadıgını herkes? Yada nerden bilsin çalıntı kartlarla alınmadıgını? Açıkla bunu okey çeker giderim
Ben dolandırıcıyım gel hadi kanıtla? ve ben birşey göstermicem tek bir şey gösterirsem bu alemde en adi insanım gel hadi kanıtla benm illegal çalıştığımı