pr0t0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaw bırak boş lafları sana tek bişey göstermicem alan arkadasa faturasını tanzim ederim ama sana tek birşey vermcem dolandırıcımıyım hadi gel buyur kanıtla şimdi eğer kanıtlamıyosan burada sen ban yersin ..insanların ekmeğiyle oynamak neymiş o msn den engellemeden once söylediğin söz var ya hani "Bundan sonra düşmanın var" demiştin ya hani o lafı sana güzelce yediricem ..Mod arkadaslar bu eleman herkesin konusunda muhalefet yaratmıs baya takip ettimde sürekli muhalefet neden bu arkadasa bir uyarı verilmiyor ben bunu benim konuda gördükce sinir damarlarım yerinden çıkıyor kıl herifin teki bu ya resmen Seni Allah a havale ediyorum ben zaten karsımda olsan seni napardım malum da neyse sefa olayına da gelirsek o konu çok ayrı burada açmıcam çunki uzun bir konu sen anladın daha da yazma kafan yerinde dursun ki daha iyi yaşa!
İyi o zaman sen düşmanını sev, çünkü kusurlarını bir tek onlar yüzüne söylerler Konumu mesajımı takip etmene gerek yok haklının her zaman yanında olurum haksızlık yapanında karşısında. Kime fatura kesitin sen Allah aşkına her mesajında saçmalıyorsun. Diyorsun sen niye lisans aldın benden ozaman? Eee hani benim faturam o zaman. Bana lisans satmadıysan niye sattım diyorsun. Çelişkili mesajların var. Az delikanlı ol be! Sen lisans sattıgın adamın hangisine fatura verdin yahu! Cahil adam. Sen kimsinki Jelsoftun şirketinimi satın aldın da fatura düzenleyeceksin. Adam gibi extre koyacaksın. Millette bakacak bi sorun cıksa bile extre ile sana ulaşacaklar gerçek kişinin bilgileri ile yani herşey olabilir sana güven sağla dedikse bu suçmu. Yada şöyle diyeyim güven sağlamak bukadar mı zor. Nereden bilsin senin illega-l yolla lisans almadıgını herkes? Yada nerden bilsin çalıntı kartlarla alınmadıgını? Açıkla bunu okey çeker giderim