RuhSaticisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin gibi beraber aynı meslekten ekmek yediğima damı satmadım ya Sefanın konusunu karalamam için msnden sürekli bana baskı yapan kimdi? Tek sen satiş yap diye adamın konusunu karalattıracaktın ama karalamadım ben. Çünkü sana inanmadım. Benim almak istemem seni ilgilendirmez almakta isterim almamakta senden adam akıllı burda belge istiyorum bunu veremeyeceksen burda satışta yapma !!

Kredi kartı extreni istiyorum madem hakkınla çekiyorsun bu lisansları? Fazla söze ne hacet. + Hakaret mesajınıda modlara bildirdim.
yaw bırak boş lafları sana tek bişey göstermicem alan arkadasa faturasını tanzim ederim ama sana tek birşey vermcem dolandırıcımıyım hadi gel buyur kanıtla şimdi eğer kanıtlamıyosan burada sen ban yersin ..insanların ekmeğiyle oynamak neymiş o msn den engellemeden once söylediğin söz var ya hani "Bundan sonra düşmanın var" demiştin ya hani o lafı sana güzelce yediricem ..Mod arkadaslar bu eleman herkesin konusunda muhalefet yaratmıs baya takip ettimde sürekli muhalefet neden bu arkadasa bir uyarı verilmiyor ben bunu benim konuda gördükce sinir damarlarım yerinden çıkıyor kıl herifin teki bu ya resmen Seni Allah a havale ediyorum ben zaten karsımda olsan seni napardım malum da neyse sefa olayına da gelirsek o konu çok ayrı burada açmıcam çunki uzun bir konu sen anladın daha da yazma kafan yerinde dursun ki daha iyi yaşa!