Core2Quad Q9400
8 GB DDR2 RAM
2 x 1.5 TB 7200 HDD
Unmetered Bandwidth
100 Mbit Port Hızı
Full Dublex Port
259 USD / AYLIK
Standart Özellikler: - ÜCRETSİZ işletim sistemi ve kontrol paneli
- ÜCRETSİZ yeniden sistem yükleme
- ÜCRETSİZ WHM/cPanel eklentileri
- ÜCRETSİZ sunucularınız arasında donanım (HDD, ram) değiştirme
- ÜCRETSİZ IP adresleri (64 adet ile sınırlıdır)
- ÜCRETSİZ sunucu yönetimi, işletim sistemi güncellemeleri ve güvenlik kontrolleri
- ÜCRETSİZ IRC segment desteği
- Sunucunuzda ***** içerik izni bulunmaktadır
- Gizlenmiş sonradan ödemeniz gereken ücret yok, tüm hizmetler aylık sunucu kiranızda
- Aylık ödemeler, sunucuyu istediğiniz zaman kapatabilirsiniz (sunucuyu kapatma isteğinizi en az 15 gün önceden bildirmeniz gerekli)
Aşağıdaki işletim sistemleri isteğiniz üzerine ücretsiz kurulur: - Fedora Core 6, CentOS 5.x, Gentoo LiveCD.
- FreeBSD 6.x veya 7.x
- Windows 2003 Web, Standard ve Enterprise Edition
- Windows 2008 Web Edition
Aşağıdaki kontrol panelleri isteğiniz üzerine ücretsiz kurulur: - Plesk (linux veya windows) - limitsiz domain lisanslı
- Cpanel / WHM
- RVSkin / WHM Addon
Tema paketi eklentisi - Fantastico / WHM Addon
Hazır script kurma eklentisi - WHMSonic Radio / WHM Addon (detaylar: www.whmsonic.com)
Sunucu üzerinden radyo hosting hizmeti verebileceğiniz otomasyon eklentisi - WHMSonic IRC / WHM Addon (detaylar: www.whmsonic.com)
Sunucu üzerinden IRC hizmeti verebileceğiniz otomasyon eklentisi - Cpanel XP / WHM Addon (detaylar: www.cpanelskindepot.com)
cPanel için windows XP tema eklentisi - WHM Reseller / WHM Addon (detaylar: www.deasoft.com)
Reseller özelliğine sahip hesapların kendilerine ait reseller hesabı açmalarını sağlayan bir eklenti
- DirectAdmin
- HELM
- Webmin
Datacenter: FDCServers LLC. Amerika - Denver Datacenter
Kurulum Süresi: Yoğunluğa bağlı olarak en fazla 12 saat içinde