İlk öncelikle tamamen yeni bir proje için bu çalışmayı yapıyorum. Ne temel düzeyde html kod bilgim var o da fi devrinden kalma

ne de daha önce projelik bir websitesi yapmışlığım var. Sadece dizayn ve görünüm babında direk dreamweaver üzerinden hazırlıyorum siteyi. Yorumlarınızı geyiğe vurmadan abartmadan yol gösterici bir şekilde paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim gözüme değiştirmem gereken yerleri söyleyeyim;
1-Butonlar çok büyük; renk uyumunu tam çözemedim ne renk gider bu konuda yardımlarınız çok iyi olacaktır.
2- Sol tarafta büyük bannerin yanına ne koyacağımı bulamadım hala. Atam izindeyiz ile ilgili bir resim koymayı düşünüyorum atatürkün resminin olduğu
3- Bir de üstte bir table ekledim 2 tane. Bannerin olacağı yere ve sola koyacağım logoyu ikiye bölme babında fakat üstteki ulusalbasin logosunu tam oturtamıyorum ortaya. Yani şu an sayfada çok düzgün görnüyor ama diğer sayfalarıda bu şablona göre yaptığım için soldaki linklerden bir veya ikisinde arka fon beyaz olduğu için ve üstteki bannerde beyaz olduğu için sanki banner sağa doğru kaymış gibi oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
4- Ek olarak print screen yaptım tasarımın aşağı sayfaları çıkmamış fakat soldaki menülerin altında Arama butonu koydum bir tane.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Tasarım sayfası
Tasarım Resmi