ASP- MYSQL tercih sebebidir.önceliği ASP scriptlere verecegim. ASP yapamayan olursa Php tercih edebilirim. ama öncelik asp script.

- Videolar kendi sunucumda olacak, her video için embed kodu olacak. isteyen ziyaretçiler kendi sitesinde yayınlayabilecek videoları
-Siteye özel FLV player olacak. Video öncesi ve video sonrası 10 saniye otomatik reklam olacak. bu reklamlar admin panelinden kontrol edilecek.
- FLV playerda tıklanabilir link yada banner olacak ( siteismi.com )
- Video eklemek için editör ekleme kısmı
- etiket bulutu, videoları arkadaşa tavsiye etme, puan verme
-her upload edilen video için otomatik CAPS alacak script. her upload edilen videonun aynı isimde CAPS'i olacak.
- email listesi
- SEO uygulaması olacak ( video ismi ile sayfa uzantısı. örnek : guzelvideom.htm )ve video başlıkları title da yazacak. ben amatörce anlattım ama anlayan anlar zaten ne demek istediğimi
- en çok izlenenler, en son eklenenler, en çok oy alanlar

-----------
Kategori olmayacak. zaten düşündüğüm script tek bir içerik hakkında olacak. yani örneğin atıyorum futbol videoları, veya buz hokeyi videoları..kategori filan yok.

Upload edilen videolar otomatik olarak FLV uzantısına çevrilebilirmi? teknik olarak bunu bilmiyorum. bunu yapabilen olurmu acaba. yok eğer olmaz ise sorun değil manuel olarak flv yapılır ve upload edilir.

bu özelliklerde hali hazırda scripti olan varsa ve-veya hızlı şekilde yazabilecek olan varsa, fiyat ve referanslarla beraber pm atınız lütfen

kolay gelsin