Delicocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlamakta zorlukmu cekiyorsun ? ben benım konumla alakan var dedimmi sana bir link verdım sen o konudakı yazıları kopyalayıp hepsini olmasada o konudan esinlenerek konu acmışsın bunu söylüyorum sana diyorumkı özgün olmak zormu şimdi söyle bana sen belirttigim cümleleri vermiş oldugum linkten kopyalamadınmı ? ben 6 ,5 senedir link işi ile ugrasıyorum msnnı at sana sınırsız arşiv verıyım sat amacım millet yararlansn daha ucuza alsın senın konuyu gördükten sonra böyle düşündüm ticaret bu rekabet serbest + haddini bilmeden önce okumayı bil benım konumu ne katıyorsun be arkadaş tekrar ediyorum sana mesajımda dedimki neden özgün olmak bu kadar zor gidip bir konudan birebir kopyalamışsın yazıların bazı kesimlerini yazık...

++ demişsinlki ..Kimin kimden aldığı belli oluyor senın konun ile benım konumun benzer bir yanını gösterırmısın ? terbiyesiz kendini benımle mı kıyaslıyorsun senı örnek alacak değil sen benı örnek alacak kişiliksin
Dediklerinden tek kelime anlamadım bu adam konuyu açalı haftalar oldu.Sen daha dün konu açtın , adama benden esinlenmişsin diyorsun.

He adam geleceğe gitti, senin konunu gördü, tekrar geçmişe dönüp ordan esinlenme konu açtı dimi