raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıradaki kız'a etek altı operasyonu...
Yaptım, hatta utanmasam ileriye bile gidecektim de kız yüz vermedi. Kız göster ama elletme cinsindendi

DiyarBlog adlı üyeden alıntı:
Hocanın yanından geçerkene okul içinde sıgara içmek
Okul içinde değil ama okul dışında hocanın karşısında içtim.

FlexMan adlı üyeden alıntı:
okulun önüne arabayı çekmek isterdim
Yaptığım en iyi şeylerden biriydi. Bir arkadaş vardı. BMW 320d arabası vardı. Bende ehliyet olmadığı için okulun yakınlarına kadar getiriyordu beni. Sonra ben alıyordum arabayı. Okula giriyordum. Acayip havalı bir şekilde arabayı park ediyordum ve sınıfa çıkıyordum. Okul çıkışı arkadaş geliyordu okul dışında bekliyordu beni beraber gidiyorduk. 1 hafta felan yaptım böyle. Çok güzel oluyor

ByMsKN adlı üyeden alıntı:
okula uzun saçlar ve beyaz ayakkabıyla girmeyi istiyorum son yılım bakalım nolacak sonumuz.Ama eminimki bu yılları mumla arayacağım.
Beyaz converse ile giriyorum hergün okula. Hocalar ile çok güzel diyaloga giriyorum Saç konusunda bahane bulamadığım için 1 hafta uzun saçla gezebiliyorum malesef

Hoca: Açık renkte ayakkabı giyme demedim mi ben sana!
Ben: Hocam valla başka ayakkabım yok.
Hoca: Git al o zaman. Birdaha giyersen derse almam seni..!
Ben: Bu ay çok sıkışığız hocam. Okulda yemek yemeye param yok

y4sin7 adlı üyeden alıntı:
güzel bi konuya değinmişsin ortaokuldayken son senemiz kadın matematikci hocayı kaçırdık 3 kişi onun dersinde terrör estiryorduk en sonunda hoca kaçtı ama çokda dayak yedik hocayla uğraştımız için
1 senede 2 tane hoca kaçtı. Birtanesinin öğretmenlik mesleğinde ilk senesiydi. İllallah etti valla

qktq adlı üyeden alıntı:
Uyuz bir hocayı tüm öğrencilerin önünde dövmek
Bunu bende çok yapmak isterim

hosting_bilisim adlı üyeden alıntı:
MESELA OKULA geç kalınca hoca neden geç gledin diyince insalık hali dmeek istemek gibi
Bunuda çok yapıyorum

Bu işleri yapıp da ceza almadığımı sanmayın. Kınama cezası aldım. Yakında da uzaklaştırma alırım heralde