paketlerin tutarı 46,96 tl tutuyor..
iade istediğimde kulladığım ( kullanamadığım) gün sayısı miktardan düşüleceğini ve geri kalanı iade edeceklerini belirtmişlerdi 2. suspend olayında siteleri taşıdığım gün telefonla konuşmuştuk ama hala bir icraat yok..
tanıdığım kadarıyla mjserver sahtekar ya da hırsız değildir.
tahminen onların pek yoğun bir dönemine denk geldiniz.
2 sene önce yurt dışı sunucularından bir hosting almıştım.. o zamanki para ile 30 veya 40 tl değerinden bir paket ama o zamanda sorun yaşamıştık sunucular yurt içine taşınma yapılmıştı ve şifreler değişti 5000 üyeli bir forum sitem vardı ozamanlar şifreleri alabilmek için tam 3 ay nerdeyse yalvardım ama yok biri diyerini atıyor ve şifreleri vermiyorlardı gönderdik diyorlardı gelen mailler boş çıkıyordu kendilerine de yazılı olarak maillerin boş geldiğini söylediğimde ilgilenmediler nalet olsun dedim ve bıraktım sonralarda mjserver el değiştirdi felan diye mail gönderdiler ilk zamanlarda öenemsemiyordum ama insan olana bir şans daha vermek lazım dedim ve çok özel değeri olan iki arkadaşıma bu firmadan host aldık adanlar daha ilk hafta içinde 2 suspend yediler ücretlerini ben ödemiştim onlar ödese ödemede problem olabilir diye düşünücektim ama kendim yaptığım için ödeme problemi olmadığınıda biliyorum...
adamlar ya işi bilmiyor ama arada kaynıyorlar iş yapıyormuş gibi yada doymuşlar çok taaa diyorlar bu kafayla fazla sürmez piyasandan silinirler tabii sermaye güçlü ise olmaya devam ederler..