slm arkadaşlar yaz sonu iş bilmez mjserver dan 2 adet joomla paketi satın aldım aldım da alacağıma pişman oldum birde aracı olduğum insanlara rezil oldum neden mi?

parası ödenmiş bir hosting 2 kere suspend edilirmi?

ve bu daha 1. hafta içinde oluyor..

ilk aradığımda muhasebede hata olmuşmuş da tarihler yanlış yazılmışta bahaneleri neyse uyardık devam ettik 3 gün sonra tekrar hesaplar suspend edildi ve gece uyarı mesajı attım baktım yapacakları bişi yok adamlar memur ya çalışma saatleri mesai saatleri içinde.

çok olağan üstü iş çıkarıyorlar ya sunucuların başında kimse yok ortalık yansa kimsenin umrunda değil..

baktım olcak gibi değil başka bir firmadan tekrardan hesap açtım ve siteleri taşıdım sabah da bana hesaplarınız çalışıyor diyorlar.. bende çalışcak tabi size güvenip iş yaparsak işte böyle olur başka firmadan hosting aldım oraya attım ns kontrolü yapabilirsiniz dedim nerdeyse o nasıl yapılıyor diyecekler..

neyse bu hesapları kullanamadık, rezil olduk, birde paramı iade edin dedim 2 ay geçti hala para iadesi yapmadılar..

adamlar ayak üstü soyguna çıkmışlar belli beceremeyecekleri bir işi yapıyorlar yaptıkları yetmiyor paramızıda iade etmiyorlar..

bu konuda r10 da adamları varsa lütfen okusun burdaki yazıyıda belki paramı iade ederler yoksa pazartesi papaz olacaz..

iş bilmez tostcularla

bırak bunlar tost bile yapamaz adamı zehirlerler..

aha yazıyom koca harflerle

beceriksiz mjserver 2/3 sene öncede beceriksizdi hala beceriksiz..

bu firmadan alış veriş yapacaklar dikkat etsinler..