arkadaşlar bugun kız arkadaşlımla biraz turluyalım dedil , normalde sahile gidicektikte hava soğuktu sahil daha soğuktur diye gitmedik , sokakda dolaşıyoduk yorulduk ordaki bi oturakta oturduk , kadının biri geçti , kız arkadaşıma dönüp dediği şey şu , benim senin gibi bir kızın olsa öldürürüm dedi , bende noluyo dedim , diyo bu kızın anası babası yokmu , niye burda oturuyosunuz benim böyle kızım olsa öldürürüm , hadi burdan gidin felan dedi , gitmiyorum dedimde kız arkadaşım hadi kalk gidelim diye ısrar edince kalktım mecburen , giderken hadi güle güle felan dedi , döndüm s*ktir git *** dedim , bikaçta küfür salladım o anlık sinirle içim rahatladı valla , arkamızdan beddua okuyodu ******** kadın , hiç tınlamadım

ilk kez o sokağa girmiştik bu olaydan sonra daha ne oraya giderim kız arkadaşımla nede o sokaktan geçerim , böyle bi şerefsizlik olabilirmi ya , sanane ulan sen benim anammısın babammısın , kimsinki sen gelmiş kıza laf yapıyosun , yaşımız 17 de , aralıkta ben 18 olucam , artık özgürlüğümü elime aldım sayılır , zaten bırak istersen yaşım 10 olsun yine kimsenin bana laf demeye hakkı yok bunlar gibi şerefsizler yüzünden rahat edemiyecez anlaşılan.
kızla o kadar yakında değildik , ne kızı öptüm ne elini tuttum , neden sarıldım , yan yana oturduk aramızda soğuktu tartışmıştık hafif mesafeliydik.