Tuhaf tuhaf konuşmayın size iş öğretmeye çalışmıyorum. Geç gönderdiniz diye de yakınmıyorum ayrıca! Zaten normalde 25'inde gönderirim demiştiniz ve ben size cevaben:'Bana o tarihte göndermeyin. Daha geç göndermeniz sorun olmayacaksa, ben size ileride adresi veririm demiştim'
Benim derdim, mesajlarıma ve iletilerime cevap alamamam. Madem msn'deydiniz ben size ö.m. gönderdiğimde, demek ki beni engellemiştiniz çünkü listede yoktunuz.
E hadi vardınız da benim körlüğümden dolayı göremedim sizi. Zor birşey mi özel mesajıma 'Ben msn'deyim arkadaşım görmüyor musun?' yazmak?
E hadi onu da yapamadın... Çok mu zor 'tamam adres bilgilerini aldım. Ben şu adrese göndereceğim' demek?
Ben son ö.m. da 2 adres verdim. Hangisine göndereceğini nasıl öğreneceğim sen cevap vermezsen :S
Msn'de en son ne zaman yazı yazdığımın ne önemi var? Ben size neden uzun zamandır görüşmüyorum demedim! Neden cevap yazmıyorsunuz dedim! Bolu'dayken 2 kere size msn'den ulaşmaya çalıştım. Birincisinde, Hocam herşeyi konuştuk, parayı da gönderdim ama kargoyu nereye göndereceksin? en önemli şeyi unuttum; adres vermeyi falan yazmıştım. Cevap vermedin. Birkaç gün sonra da orada mısın hocam? tarzı birkaç cümle yazdım peşpeşe... İkisinde de cevap alamadım. En son irtibata geçemeye çalıştığım tarih sana ö.m. ile adres bilgilerimi verdiğim gündü. Ona da cevap gelmedi...
Yani ben sana niye dediğin tarihte göndermiyorsun? gibi şeyler söylemedim... Öyle olsa belki haklı olurdun 'msn'den en son ne zaman yazdın?' derken. Ama benim derdim, para gönderdikten sonra mesajlarıma ve iletilerime cevap alamamak. Benim ne haddime sana işi nasıl yapacağını öğretmek. Kaale al yeter! Almıyorsan da iş esnasında alıyor gibi görün bari... Sonra n'apıyorsan yap (:
Ayrıca bir de şuna cevap verirsen sevinirim:"Adres bilgilerimi kaydetmen benim için neyi "değiştirir? O bilgileri kaydettiğini, ve bana verdiğin iki adresten hangisine göndereceğini söylemediğin sürece; hiçbirşeyi değiştirmez.