Sponsor aramayı sevmem sonuçta o insanlarda para kazanıyorlar ama benim durum biraz farklı.
Domainim var 16 Aralıkda biticek.
Hosting süremde 16 aralıkda biticekti fakat sunucumun hdd yanma gibi talihsiz bir olay başına gelince bende sunucu aramaya başladım. ( geçmiş olsun hocam keşke sizle devam edebilseydik )
Para sıkıntısı çektiğimden aramıyorum, fakat şu anda elimde yeni bir sunucu için ayrılmış para yok.
Sponsor olunacak site bu;
http://www.google.com.tr/#hl=tr&sour...2e9ae230bc9a1f
Günlük tekil 400-500 arası oluyor genelde. Forum sitesi gerekli bilgiyi google linkinden bakanlar anlar zaten.
İndexler 19.5k nın üzerindeydi çıkmaya devam ediyordu 3 gündür kapalı olduğu için düşüşte bu yüzden kısa süre içinde bir sunucu bulmayı umut ediyorum.
Sponsordan kastım bana sürekli bedava sunucu hizmeti sağlamanızı istemiyorum bi süreliğine sağlamanız yeterlidir en azından aylığımı alıcam bu aralar, eğer anlaşırsak aldığım gibi yatırırım parasını.
Blog sitemin olduğu sunucu sahibinden bunu isteyecektim 2 sitemde onun sunucusunda olurdu fakat kendisinin işleri var galiba ( KaracaTelekom ), bende iyi referanslı öğrenciye uygun fiyatlı bir sunucu arıyorum dediğim gibi şimdilik sponsor olsun maksat indexlerim vs. gitmesin gerekirse aylığımı aldığım gibi parasını yatırır ücretlendiririz işi.
Bu sponsor süresi boyunca logo yanına sağ üste her sayfada görünen 1 banner veya dost sitelerde backlink alabilirim.
İyi günler.