AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kargo ile ilgili sorun çıktı msnden herkese açıkladım hatta bu sorunu telafi etmek içinde duj jeli gönderiyorum.Bilgi almak isteyenler msnden yazabilirler.yarın cumhuriyet bayramı dolayısıyla kargolarda gecikme yaşanmıştır.Anlayış ile karşılaycağınızı umuyorum.
Şaka mı yapıyorsunuz siz? Msn'den kaç kere ulaşmayı denediysem cevap vermediniz :S Belki bilgisayar başında değildir deyip r10'da ö.m. gönderiyorum ama ona bile cevap vermiyorsunuz. Kime cevap verdiniz ya da bana neden bir türlü cevap vermiyorsunuz çok merak ediyorum açıkçası...

Hiçkimseyle ne alış-veriş konusunda bir sıkıntım oldu, ne yalan söylediğim, ne de bir alıp-veremediğim... Fakat bir tek bana mı böyle davranıyorsunuz bilmiyorum ama işin tadı kaçtı haberiniz olsun! Sizin mesajlara cevap verme yetiniz, parayı alınca zaman aşımına mı uğruyor anlamadım ki?

Her seferinde alttan almaya, birşey söylememeye gayret gösteriyorum ama bu kadar da olmaz... Rica ederim ticaret konusunda biraz daha özenli davranın. Sizin için normal birşey olabilir kaale alınmayıp cevap almamak, fakat bana ters... Cevap almamak da vermemek de ters...