savec0re adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden böyle bir tartışma konusu açıldı anlamadım.Konunun Ali Samiyen ile ne alakası var?Bir taraftarın attığı şişeden veya artık herneyse ondan hemde Kadıköy'de Samiyen neden kapanıyor?Şunu da belirteyim.Ben o videoda ne olduğunu net göremedim.Keita'ya gelmişse ve götürmüşse haklıdır.Gelmeyip götürmüşsede haklıdır.Biri size silah çıkartıp vurmaya çalıştığında ıskalarsa 'Yok abi şikayetçi değilim zaten vuramadı' demezsiniz.Adamda alıp gözetmene götürmüş.İllaki konu Keita ise bu konu hakkında bir şey söyleyemeceğim ama Roberto Carlos'a vurması kesinlikle yanlıştır.Adam sana ne yaparsa yapsın senin dönüp vurmaman gerekir.Herneyse hala Baroni'nin yaptığını doğru bulan ve ya Arda öyle yaptı böyle yaptı ondan böyle oldu diyen arkadaşlara hiç bir şey söylemiyorum.Adamın arkası dönük,takımı topluyor dayı dayı yürümüş oluyor.Bunu da geçelim.Keita kendini atmış falan da demeyin.Bunlar futbolda olabilen şeyler.Fenerbahçe oyuncuları hiç mi böyle bir şey yapmadı.Hangi maçta faul olmadığı halde kendini atıp freekick kazandıran takım oyuncusu yok?Hepsinde var tabiiki.Bu söylediklerimin hepsi işin provakasyon kısmı dışında.Ama bu olay gerçekten Galatasaray seyircileri tarafından provake etmek için atılmış bir şeyse denicek bir şey yoktur.Zaten herkes gerekeni söylemiş benim de tekrarlamama gerek yoktur.Kalın sağlıcakla...
Hocam pet şişeyi atan GSli taraftar, pet şişe keita'ya gelmiyor yine de yere yuvarlanıyor gelmiş gibi, sonra şişeyi alıp şov yapıyor bilmemne. Bariz provokasyondur bu. Eğer planlanmış bir hareketse de provokasyon yüzünden GS'ye ceza verilmesi gerekir.

FB'ye ceza verilmesin demiyorum, hakemin kafayı yardılar sonuçta. Ama eminim ki incelenir bütün olaylar ve uygun ceza verilir. İnceleme sonucu şişenin GS tribününden atıldığı ve keita'ya değmediği tespit edilebiliyorsa, onu da tespit ederler. İki tarafa da uygun ceza verilir.