hocam öncelikle warezden kurulmus bir site örnek istiyorum. sql i olmayna bir warezdi ewt eskiden bir acık vardı kendi sitelerimde lisanssız kurulum vardır. php dosyalarını almıslardı ama sql yoktu. bir tane kuranda yoktur. zaten o zamandan bu zamana yüzlerce şey değişti sene 2007 den bu yana script evrim geçirdi.
ewt zamanında dolandırma değil satış ortaklıgının hatasından ötürü ödemelerin %90 nını aynı ayda. diğer geri kalan büyük meblaglarıda 1 yıl sonra en geç cıkmıs bitirmiştim. konularda ödeme alamadım diyen kim varsa bulduım ve ödemeyi cıktım. nese hocam baltalamak değil zaten scripttin satışını sonlandırmıştım. yani sonlanmasada alan bir kişi geliyor apartman komsusunu bile nete geçirip site kuruor kurdugu sitede 500 tl lik bir scriptli site. yani kazanamayan olmasa bunlar olmaz. labiduyuda tanımam senide tanımam. açıkcası r10 dan pek kimseyide tanımam. ama şunu diyebilirim her zaman satışımdaki gibi 5000 üye cıkardıgınızda 1000 tl kazanamayan olursa 2000 tl ye geri scriptti alıyorum. %100 email inbox gönderiyor, %100 sanal pos haftalık ödeme garantisi veriyorum. bunların garantisini veriyorıum bu script diğer konumdaki gibi 3 aydır satışta. sence kücük bir pirüz cıksa 100 kişiden 1 tanesi cıkıp burada bas bas bağırmazmı ? demekki sorun yaşayan yok hocam.
sadcece 1 yıl ara verdim işe. şirketimin sanal posunda sorun olmuştu. ondan sonra geri başladım. yaklaşık 9 aydırda 1 tek hatam v.s. de yoktur.
konunun kitlenmesini rica ediyorum. eğer yöneticiler haksız görürsa banı yemeye rahzıyım. ceek de bazı konularda haklı script warezde dolandı sqlsiz biçimde. bir tane kullanan site olmadı ama google da görüldüğü gibi bir ton konusu oldu. hatırladıgı gibi satış ortaklgınının 100 kişiside 6 ile 1 yıl arasında parasını alabildi. gerisini bilmediginden bu kargaşa cıkmış durumda. kendide bana göre haklı. kimsenin tarafımdan bir ceza yemesini istemem. ceza yiycek varsa onun yerinede ben yemek isterim.