script yapımcısı benim, script satışı yapıyorum burada kazanamayan 4 kişi haricinde 96 kişide para kazandı o 4 kişide 100 üye bile cıkaramadı kazanaması gayet normal. ceek hocam o 4 kişi arasında arkadaşın mevcut değildir büyük ihtimalle. eğer arkadasınsa lütfen bana özel mesajdan aldıgı siteyi sölermisin ? burada kazanamayan yok. para kazandırıorum ve sanal pos veriyorum. bende kazanıorum onlarda yani tamam scriptte laf attın arkadaşın almış iyi etmiş ama kazanamadıysa üye yapıp geri 2 bin tl iadesini anında yaparım.
ayrıca scriptti lütfen banada gönderirmisin merak ettim warezidemi varmış. lisans kırılamıycak şekilde mevcut. bir yere kurarsan bir başkasının sitesini kapatmış olursun. yani a.com a kurulu script dosyasını b.com a kurarsan a.com daki script iptal olur. sonrada gidip c.com a kurarsan b.com da iptal olur. bunun çözülmesi imkansızdır diyorum dedigim. gibi 2 yere örnek verip kurarsan script satışını sınırsız sayıda sen yapabilirsin diyorum.
ayrıca juzy.net benim sitemdi doğrudur. 900 kişinin ilk etap 800 ü ödeme aldı. geriye kalan 90 tanesinide ödedim. ondan sonar ödeme alamayan ortalama 10 kişi kaldı onlarda bana ulaşmadı. haklı kazanç yapıpta ödeme almayan yoktur. dopdolu.net 2006 yılında spam yaptı doğrudur ama spam yapması beni kötü biri yapmaz. dedigim gibi script satışını yapabilirsin. hakkını sana veriorum eğer istediğin kadar kurabiliyorsan scriptti problem yok hocam.