MicroChip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kızda şimdi diyordur ulan o kadar yedik içtik para vermeden çıktık ne iş?
yok o çaktı durumu , arkadaşlara para verirken görmüştü birkaç kere

cezzaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bir fobidir hocam ya.O toparlanırken hazırlanmaya çalışırken masadan sen önce kalk hemen geliyorum de git kasaya öde çık git hocam ya ne var bunda baktın hesap kalın biraz beraber gidin kasaya birlikte ödeyin yapcak bişi yok yani
LaKerDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eee o halinden memnun gibi yiyo içiyo kalkıyo para ödemiyor . sende arkadaşına para verip ödetiyorsun sende sende ödemekten memnunsun sanırım başbaşa kaldığınızda da sen ödediğinde sorun olmuyacaktır . Kız yok bende ödücem derse müsade et ödesin sonra başka bir zaman başka bir mekanda aaa olmaz geçen sen ödedin dersin sen ödersin sırayla ödeşin işte haa erkeklik yapcaksan illa ben ödemem gerekir diyorsan zaten kız bir lavoboya filan gidicektir illaki o zaman sıkıştırırsın araya vs yani bunlar çok kolay şeyler hesap ödemek filan ama işte sen kendine dert etmişsin allah başka dert vermesin .
amin. ama biz genelde dışarda yeriz yani hesap masada ödenir yada gidip direk adama verilir , ama ben yapamıyorum bir türlü elimi cebime atıcam , şimdi diyorum kız parayı gördü , yani onun yanında parayı çıkarıp adama vererek hava attımığı felan düşünmesin gibisinden şeyler geliyo aklıma

forumbeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ouww soruna bak
sen özel şeylerde konuşamazsın yanında hep hesap ödücek bir ark varsa ?
yok arkadaşlar yanımızda değil , bizim çevremizde olurlar genelde , onlar sağda solda takılır , biz bi yere oturunca doğru hesabı öder ve tekrar dolaşırlar bizde direk kalkıp dolaşmamıza devam ederiz.

BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Kere olsun kız arkadaşıma hesap ödetmemiş birisi olarak konuşuyorum Ödedik ödedik ne oldu ? Hiçbirşey sonunda ayrıldık tekme yedik tekme attık yada herneyse.Eğer sizin ilişkinizde bir ciddiyet varsa bunu aşmalısınız üstün erkek olmalı bence çalışan para kazanan erkektir para gücü erkekte olmalıdır tabi kız arkadaşın çalışıyorsa para kazanıyorsa tartışmaya açık bir durum olur.Ama altta kalmamak ezilmemek vs. istiyorsan sözünü dinletmekte istiyorsan öde hesabı kızların sahiplenilmek değer verilmek para ödemek zorunda bırakmamak hoşlarına gider test edildi onaylandı

İmza : Güzin Ablanın Erkek Versiyonu
bişe olmaz hocam canı saolsun , para harcanmak içindir

OfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkarıp cebinden parayı veremiyormusun?
işte sorunda o , kızın yanında hesap ödüyemiyorum.

AVON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konu çok ama çok saçma.Bak ben kendi bayan tarafımdan tabiki bende ödemek isterim.Ama asla o masada erkek ödemeli.Sen eğer bu mevzuyu düşünysan ya o öderse sende bi sorun var demektir.HazarHizmet in dediği gibi vkoycaksın parayı kalkıcaksın.Kız verirmi diye ne düşünoysun ya.Erkek sensin tabiki ağırlığın olcak bir bayana hesap ödetecek kadarda düşmezsin sanırım.Sakın alınma laflarıma hayatın gerçekleri bunlar.
Edit : Hatta bu kız seni anlamkta güçlük çekiyodur.Bu nasıl erkek ya hesabı bana ödettirecek kadar .....
ablacım sen beni yanlış anladın , kesinlikle kıza hesap ödetmem , şu ana kadar hiç ödetmedim , ödetmemde zaten , benim tek sorunum kızla para ve maddiyat konularını konuşamamız. yani parayı zaten ben ödüyecem kıza hayatta ödetmem ama kızın yanında parayı elime dahi alamıyorum çekiniyorum, ne bilim sanki görgüsüzlük olucak gibime geliyor , bide parayı öderken nasıl bir tutum sergiliyeceğimi bilmiyorum.

Zapotec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bir sorum olacak anlayamadım galiba tam olarak Paran varda mı veremiyorsun yoksa para yokta mı birşeyler ısmarlayamıyorsun? Eğer olduğu halde veremiyorsan şaka gibi gerçekten böyle bir durumda çekinme söz konusu olamaz. Şu ana kadar ne kadar hesap ödediysem farkeden birşey olmadı sonuçta hala devam ediyoruz he yeri gelir sende olmaz o öder bu durumlarda olacak ancak eğer ki ilişkinizin başındaysanız daha sen ödemeye devam et
param var ama veremiyorum

goodwin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kıza para ödettirilmez
ödetende yok zaten

DerbedeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen çekiniyosun, o çekiniyor. Eee hesap nasıl ve kim tarafından ödeniyor anlamadım ? Bugune kadar hep arkadaşınla mı dolaştın ?
genelde hep işlek yerlerde dolaşmayız yani her dışarı çıktığımızda bişeler ısmarlamıyorum çünkü o sessiz yerlerde olmak istiyor o yüzden parklarda , sessiz alanlarda dolaşıyoruz konuşuyoruz. bazende sahile felan gidip bişeler yiyip içiyoruz , sahilde arkadaş ortamım olduğu için daima birini buluyorum hesabı ödüyecek.