pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ben sarı lacivertlilere cidden acıyorum Çünkü bizim yaşadıgımız sevincinin 10'da birini yaşamış değiller. Onların tek derdi bizim takımımız.. Biz arsenalı real madridi milanı ve yahut hepsini saf dışı bırakırken onlar hala bizi yenme çabasındalar. Yendiklerinde gazetede cıkan şu haber.. Avrupa fatihini yendiler ! Diyorum hep bizi yenmek istediler.. başka hiç bir derdi yoktur bunların..
Arkadaş sizler değilmiydiniz, iki gündür kafamızı yardılar, su attılar onu yaptılar bunu yaptılar savaştan çıktık diyen.

Alın size savaş alın size ispat, hadi savunsana yine oyuncunu, desene yine siz attınız diye, desene gözüne geldi diye..

Niye laf ebeliği yapıyorsun ki ?

Sen otur da kendine acı..

Tek sorun şu, asla anlayamayacaksınız ama yine de yazıyorum.

fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz

Değil avrupada oynaması, küme düşse, lig yüzü göremese Fenerbahçe yine Fenerbahçedir, Fenerbahçe yine büyüktür.

Beni seni 3-1 yendiğimiz maçın ardından avrupada oynadığınız takımlarn anı sanı yaptıklarnız ilgilendirmez.

Beni ilgilendiren şey, atıp tuttuklarınız çürütülmesi ve bu konuda çaresiz kalıp keita'ya özenmeniz..

Futbolcusundan taraftarına..