Arkadaşlar bir mp3 sitesi var satmayı düşündüğüm. Çok kaliteli bir domain ve "mp3 indir", "mp3 indirme", "mp3indir.com" kelimelerinde harika bir yerde. Sitenin düzenli ve periyodik bir hit artışı var. Şuanda 3 K'ya kadar geldi. Haftaya 3,5 - 4 K olacağına eminim. Sitede 18.000 adet çalışan mp3 bulunmakta. Sitede kullanılan scripti ben yazdım. Test için adsense kullandım 1 günde tam 5 küsür $ kazandırdı. Daha sonra siteye bitkisel ürün satan bir siteye refli müşteri gönderdim ve buradan da 1 ayda 200 lira kazandım. Neyse site ve script özelliklerine gelecek olursam;
*** Sitede 2 adet bot mevcut. Botlar yönetici paneline verileri getiriyor ve yönetici panelinden onaylanarak siteye ekleniyor.
*** Script; Kırık link bildirim, mp3 istek, reklam yönetim (3 adet reklam alanı), ajaxlı şık yorum scriptleri ile desteklenmektedir.
*** Mp3 ekleme formu pratiktir, tanıtıcı kelimeler ajax ile forma otomatik doldurulmaktadır, seri albüm eklerken sanatçılar formda hatırlanmaktadır. Dakikada 10 + tane kadar mp3 ekleyebiliyorsunuz.
*** Sitenin en önemli özelliği (bana göre) bünyesinde çok veri barındırmasına rağmen çok hızlı çalışmasıdır.
*** Otomatik site oluşturucusu/güncelleyicisi/pingli bulunmaktadır.
*** Feed sistemi bulunmaktadır.
*** Kendi kodlamam olan ping (feed için) sistemi bulunmaktadır. Bu sistem ile içerikler çok kısa sürede Google'da indexlenmektedir. Almak isteyen kişilere tek tek bunlar ispatlanacaktır tabiki.
Şimdi konunun amacına gelecek olur isem; ben daha önce hiç site satmadım. Bu site ne kadar eder? Kafamda bir rakam yok. Ciddi alıcılarla MSN'den de görüşebilirim. Siteyi satın alan arkadaşlara satış öncesi/sonrası her türlü desteğim sınırsız devam edecektir. (kurulum/destek/fikir alış-verişi) Ama rica ediyorum zamanımı almayın, gerçekten ciddi alıcılarla görüşmek isterim. Teşekkürler...